Sävylä on Värisilmän ulkomaalien värisuunnitteluun erikoistunut palvelu

Sävylä Ulkomaalien Värisuunnittelu on Värisilmän oma, uudenlainen asiantuntijapalvelu, joka auttaa sinua löytämään oikeat sävyvalinnat ja laadukkaat tuotteet kaikkiin ulkomaalausurakkasi vaiheisiin.

Sävylä tarjoaa konkreettisia työkaluja valintasi helpottamiseen: juuri sinulle laadittu värisuunnitelma, koepurkit, värilastut- ja kartat, referenssikohteet, tuotesuositukset, työohjeet + määrälaskenta. Kysy myös liikekohtaisia valinnan helpottajia, kuten mallilautoja ja sävymalliseiniä.

Lue lisää »

Comments are closed.

Open lähin sävylä Open lähin sävylä

Sisäinen sävysi

Sinä elät värikylläistä elämää. Se voisi näkyä myös talosi ulkopuolelle.

Olet hillityn tyylikäs tyyppi, joka haet valinnoillasi harmoniaa.

Kohtele taloasi klassikkona ja valitse sävyt sen mukaan. Toisaalta voit tuoreuttaa kotisi designia ennakkoluulottomilla valinnoilla.

Suoralinjainen, moderni rakennus kestää useita, rohkeitakin sävy-yhdistelmiä, jotka oikein valittuina rytmittävät arkkitehtuuria hienosti.

Uutta maalatessa sinun on usein otettava huomioon alueellisia määräyksiä, mutta oikeilla valinnoilla saat kodistasi yksilöllisen tyylikkään.

Huoltomaalaus on edullinen tapa uudistaa koko tontti ja antaa kodille tuoreet kasvot kodille. Jos puuverhous on päässyt huonoon kuntoon, pitää sinun varautua pohjatöihin ennen maalausta.

Olet tyylillisesti itsevarma, eli tiedät usein, mitä haluat. Sävylä-suunnittelijan kanssa rohkeakin ideointi on turvallista. Sävylässä projektillasi on asiantuntija, joka tuntee ulkomaalauksen tekniset mahdollisuudet.

Sävyvalinnat voivat olla hankalia silloin, kun valittavana on useita sävyjä, joiden pitää sopia toisiinsa. Sävylässä saat asiantuntevaa ideointiapua ja tukea teknisiin pulmiin.

Osaat maalaushommat, mutta saatat kaivata inspiraatiota sävyvalintoihin. Maaleihin tulee myös jatkuvasti uusia tuotteita ja työtapoja, joista Sävylän asiantuntija osaa sinulle kertoa.

Älä huolestu, vaikka et hallitsekaan maalikemiaa. Sitä varten sinulla on käytössäsi oma Sävylä-suunnittelija, joka ohjaa sinut oikeiden valintojen äärelle ja antaa tarvittaessa paljon käytännön tukea ennen maalausvaihetta.

Tee valinnat ajoissa Sävylä-suunnittelijan avulla ja luovuta valmis värisuunnitelma urakoitsijallesi työohjeeksi. Näin kesäsi on entistäkin huolettomampi!

Itse maalatessa sinun on hyvä muistaa, että lopussa kiitos seisoo. Tuoreeltaan maalattu talo on upea näky niin lähiössä kuin keskellä luontoakin. Sävylä-suunnittelijasi tukee sinua koko projektin ajan.

Haluatko aloittaa Sävylä-palvelun?

Lataa oma talokuvasi täällä

Haluatko tietää miten voit hyötyä Sävylä-palvelusta?

Lue lisää täältä

Lähin Sävyläsi

Haluatko aloittaa Sävylä-palvelun?

Lataa oma talokuvasi täällä

Haluatko tietää miten voit hyötyä Sävylä-palvelusta?

Lue lisää täältä

Virve Nyman (virve.nyman@varivalkea.fi)