NLXL-tapetit Suomessa!

Tutustu mallistoihin valmistajan sivuilla 
Tiedustelut: Väritukku Oy, puh. 09-849141. Saatavilla näistä Värisilmä-liikkeistä:

Värisilmä Espoo Muurala

Espoon Väri

Värisilmä Töölö Helsinki

Järvenpään Varastomaali  Oy

Kuopion Tapetti ja Väri Oy

Värisilmä Kirkkonummi

Kajaani Värisustajat Oy

LP-Väriyhtymä Oy Lappeenranta

Nurmitapetti Oy, Nurmijärvi

Väri-Pori Oy

Raahen Väri- ja Tapettiliike

Rovaniemien Väri ja Matto Oy

Värilinja Oy, Savonlinna

Turun Tapetti ja Matto Oy

Aninkaisten Tapetti ja Väri Oy, Turku

Väriuki Oy, Uusikaupunki

Vaasan Väri Oy

Tapetti viimeistelee seinäpinnat

Istahda mukavasti alas, sulje silmäsi ja tee mielikuvien nojatuolimatka valmiiseen kotiisi. Minkälainen tunnelma kodissasi on? Miltä haluaisit sen näyttävän? Tapettien avulla voit luoda herkkiä tai voimakkaita tunnelmia, tilasta riippuen.

Aitous on arvostettua

Suomalaisissa kodeissa pyritään luonnolliseen kauneuteen ja arjen luksukseen – haaveena persoonallinen, kaunis koti. Rauhalliset vaaleat sävyt ovat suomalaisten pysyviä suosikkeja, jotka juuri nyt ovat myös hyvin trendikkäitä. Tehosteiden käyttäminen vaaleiden sävyjen rinnalla piristää kokonaisuutta; Värisilmän mallistossa on runsaasti vaihtoehtoja molempiin tyyleihin sopien.

Nostalgiaa vai sittenkin modernia ja yksinkertaista?

Vanhan remontoijille tai nostalgiaa kaipaaville suosittelemme lautalattioiden seuraksi romanttista kukka- tai kuviotapettia hienostuneissa pastellinsävyissä, mausteena esimerkiksi hopea tai kulta. Moderniin kotiin taas sopii paremmin voimakkaan graafiset kuviot tai ornamentit; vaikka vain tehosteeksi.

Joskus yksi väri riittää

Leikkisää sisustustyyliä, nuorekkuutta tai rohkeita valintoja arvostavalle voi sopia esim. sävyllisesti toisiaan lähellä olevat, yksiväriset tapetit. Plain-mallistomme yksiväriset tapetit ovat hienostuneen mattapintaisia, antaen pehmeän tunnelman huoneeseen.

Tapetin valinnassa kannattaa käyttää apuna Värisilmän asiantuntemusta. Myymälöissä on mm. nähtävänä pidemmät näyterullat, joiden avulla valinta helpottuu.

Väritukku Oy, PL 400, Petikontie 20, sisäpiha 2. krs. 01721 Vantaa [ Kartta ] Puhelin (09) 849 141, Fax (09) 854 0914. Sähköposti: varitukku@varisilma.fi