Ajaton Marstrand II -tapettimallisto on kuin merituulen henkäys

Ajaton Marstrand II -tapettimallisto on kuin merituulen henkäys

Marstrand II on merihenkinen tapettimallisto, joka on saanut innoituksensa pohjoisten rannikoiden ja saaristojen kauneudesta. Tapettimalleja on yhteensä 15, joista osa on Boråstapeterin arkistosta löytyneitä aarteita.


Boråstapeterin Marstrand II -mallisto henkii aamukasteen raikkautta ja tuulentäyttämiä purjeita. Inspiraatio on peräisin kauniista rannikkomaisemista ja niiden maagisesta valosta.

Marstrand II – Archipelago

Malliston tapetteja yhdistää luonnonläheinen väripaletti auringonlaskun kultaisista sävyistä hiekkarannan beigen ja harmaan sävyihin. Nostalgiset kuva-aiheet, kuten majakat, ajopuut, solmut ja klassiset raidat, kuvaavat elämää meren läheisyydessä. Ne tuovat kotiin luonnonläheisyyttä ja yksinkertaisuutta, ja luovat kodikasta, rauhallista tunnelmaa.

Lighthouse on ainutlaatuinen tapetti, jonka pohjana on käytetty Ruotsin kansallisarkistosta löytyneitä majakoiden piirroksia. Beiget, siniset ja harmaat piirrokset tulevat kauniisti esiin vaaleanbeigellä pohjalla. Historiallinen ja merihenkinen tapetti näyttää hyvältä esimerkiksi eteisessä, portaikossa ja työhuoneeseessa.

Marstrand II – Lighthouse

Horizon-tehostetapetti on aivan omaa luokkaansa! Digitaalisesti painetun tapetin kuvio on maalattu käsin akvarelleilla. Valkoinen pilviseinämä kohtaa meren rauhallisen, vaaleansinisen pinnan. Aaltojen soinnin voi melkein kuulla! Unenomainen tapetti tekee vaikutuksen esimerkiksi makuuhuoneessa!

Digitaalisesti painettua Horizon-tehostetapettia ei voi jatkaa, mutta sen kuvio voidaan toteuttaa kohteen mittojen mukaan. Kuvio on kokonaisuudessaan 405 cm leveä ja 275 cm korkea.

Marstrand II – Horizon

Windrose-tapetin klassinen ristikkokuosi muodostuu pienistä tyylitellyistä kompassiruusuista. Hienostunut ja merihenkinen tapetti luo kodikasta ja ajattoman maalaishenkistä tunnelmaa. Ihanasta kuosista on saatavana viisi värivaihtoehtoa. Tässä versiossa on valkoiset ruusut, beige pohja ja häivähdys harmaata. Se on erinomainen valinta niin keittiöön kuin olohuoneeseenkin!

Marstrand II – Windrose

Sailboats-tapetin kuvio on peräisin Boråstapeterin suuresta kuosiarkistosta. Kuosi on peräisin viime vuosisadan puolestavälistä. Se esittää purjehduskilpailua raikkaassa tuulessa, suolaroiskeita ja lokkeja. Kauniissa liimapainetussa tapetissa valkoiset lokit piirtyvät tummansinistä merta vasten. Sailboats-tapetista on saatavana myös kaksi vaaleampaa värivaihtoehtoa.

Marstrand II – Sailboats

Isokukkaisessa Honeysuckle-tapetissa on ristikkomainen, kiemurtelevaa villikuusamaa esittävä kuvio. Inspiraatio on peräisin Bohuslänistä, jossa vihreiden köynnösten vaaleanpunaiset kukat peittävät kalliot ja levittävät taivaallista makeaa tuoksuaan kesäillan hämärtyessä. Tässä kukkakuosi on lämpimän valkoisella pohjalla. Saatavana on myös toinen värivaihtoehto tummansinisellä pohjalla.

Marstrand II – Honeysuckle


Kun sisustaminen herättää kysymyksiä

Ota yhteyttä Värisilmän Tunnetila-sisustuspalveluun ja saat avuksesi henkilökohtaisen sisustusneuvojan. Hänen avulla löydät mieleiset tapetit tai vaikka koko kodin pintamateriaalit ja muutat ideasi toimivaksi kokonaisuudeksi. Huolella tehty määrä- ja kustannuslaskelma auttaa välttämään epämieluisat yllätykset remonttibudjetissa.