Tapahtumat ja koulutukset

Tapahtumat ja koulutukset

Värisilmän järjestämät tapahtumat tarjoavat tietoa ajankohtaisista aiheista sekä vinkkejä rakentamiseen ja remontointiin.

Tervetuloa Värisilmän asiakastilaisuuksiin ja koulutustapahtumiin. Värisilmä järjestää monen tyyppisiä tilaisuuksia yhdessä rakennus-, remontti- ja sisustusalan ammattilaisten kanssa. Tilaisuuksissa on mahdollista tutustua uusiin tuotteisiin ja menetelmiin sekä vaihtaa ajatuksia eri alojen ammattilaisten ja asiantuntijoiden kanssa. Seuraa tätä sivua ja ilmoittaudu mukaan. Päivitämme tänne tietoa tapahtumista ja tapahtumapaikkakunnista.

Ceresit-märkätilakoulutukset

Ceresit-märkätilakoulutukset on suunnattu ammattilaisille ja alan opiskelijoille.

Ceresit-märkätilakoulutus toimii VTT:n henkilösertifikaatin omaaville märkätilojen vedeneristäjän täydennyskoulutuksena sekä lisää märkätilaosaamista yleisesti ja kartuttaa tuotetietoutta. Koulututuksia järjestetään eri paikkakunnilla pitkin vuotta. Katso tarkemmat tiedot ja ilmoittaudu mukaan.

Katso lisätiedot Ceresit-koulutuksista

Ammattilaistapahtumat

Ammattilaisaamuja ja muita ammattilaisille suunnattuja tapahtumia järjestetään eri paikkakunnilla sisältöjä vaihdellen. Mikäli toivot lisäinfoa ennen tapahtumaa, lähetä tämän sivun lopussa oleva lomake tapahtuman järjestävälle myymälälle tai ole yhteydessä tapahtuman tiedoissa kerrottuun yhteyshenkilöön. Tervetuloa paikalle hyvän sisällön ja aamukahvin/lounaan äärelle.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!