Tapahtumat ja koulutukset

Tapahtumat ja koulutukset

Värisilmän järjestämät tapahtumat tarjoavat tietoa ajankohtaisista aiheista sekä vinkkejä rakentamiseen ja remontointiin.

Tervetuloa Värisilmän asiakastilaisuuksiin ja koulutustapahtumiin. Värisilmä järjestää monen tyyppisiä tilaisuuksia yhdessä rakennus-, remontti- ja sisustusalan ammattilaisten kanssa. Tilaisuuksissa on mahdollista tutustua uusiin tuotteisiin ja menetelmiin sekä vaihtaa ajatuksia eri alojen ammattilaisten ja asiantuntijoiden kanssa. Seuraa tätä sivua ja ilmoittaudu mukaan. Päivitämme tänne tietoa tapahtumista ja tapahtumapaikkakunnista.

Ceresit-märkätilakoulutukset

Ceresit-märkätilakoulutukset on suunnattu ammattilaisille ja alan opiskelijoille.

Ceresit-märkätilakoulutus toimii VTT:n henkilösertifikaatin omaaville märkätilojen vedeneristäjän täydennyskoulutuksena sekä lisää märkätilaosaamista yleisesti ja kartuttaa tuotetietoutta. Katso tästä tarkemmat tiedot ja ilmoittaudu mukaan.

 

Ammattilaisaamut

Ammattilaisaamuihin ei yleensä tarvitse erikseen ilmoittautua, riittää kun tulet paikalle hyvän sisällön ja aamukahvin äärelle. Mikäli toivot lisäinfoa ennen tapahtumaa, lähetä oheinen lomake tapahtuman järjestävälle myymälälle.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!