Asuntomessut 2021: Välimerellisillä, upeilla Eterna-laatoilla myös ainutlaatuiset turvallisuusominaisuudet

Asuntomessut 2021: Välimerellisillä, upeilla Eterna-laatoilla myös ainutlaatuiset turvallisuusominaisuudet

Tyylikkään rauhallisilla Eterna-malliston laatoilla on toteutettu harvinaisen yhtenäinen kokonaisuus, jossa uniikkina katseenvangitsijana on laatoitettu olohuoneen seinä. Kuoseiltaan hillityissä Eterna-laatoissa on käytetty uusia innovaatioita: antibakteerinen CleanOut-teknologia mahdollistaa ainutlaatuisen puhtauden ja StepWise-pinta estää liukasteluja.

Kun Lohjan asuntomessuilla astuu sisään Designtalon Idyll-nimisen kohteen ovesta, kohtaa harmonian. Rauhallista, hiekkakiveä muistuttavaa malliston Arena-laattaa on käytetty Idyllissä jatkumona, joka kulkee eteisaulasta lähtien, tilasta toiseen, ulottuen lattioista myös seiniin.

Laatoitettu olohuoneen seinä? Miksi ei!

Idyllin ehdoton katseenvangitsija on valoisan olohuoneen seinä, joka on toteutettu samalla Eterna Arena -laatalla kuin eteisaula ja olohuoneen lattiakin. Näyttävä seinä on viimeistelty huolellisesti saman kuosin jalkalistalla.

Tuloksena on saumaton kokonaisuus, jota vasten kohteen musta design-takka tulee upeasti esiin.

Eterna-laatta olohuoneessa

Ainutlaatuiset turvallisuusominaisuudet

Alakerran WC:ssä, pesutiloissa, kodinhoitohuoneessa ja saunassa on niin ikään käytetty Arena-laattaa. Näissä tiloissa Eterna-laattojen ainutlaatuiset turvallisuusominaisuudet pääsevät kenties parhaiten oikeuksiinsa.

Laattojen valmistuksessa on käytetty CleanOut-teknologiaa, joka tekee Eterna-laatat antibakteerisiksi. Hopeaionisointiin perustuva teknologia estää mikro-organismien kasvun ja kehittymisen laattapinnalla. CleanOut vähentää laattapinnan mikrobikuormitusta jopa 99,9 prosenttia. Laatoista ei irtoa mitään ihmiselle tai ympäristölle haitallista ainetta vaan ne ovat terveysturvallisia käyttää.

Eterna-mosaiikkilaatta

Liukastumista estävä Stepwise-teknologia puolestaan luo laattapintaan kitkaa, laatan sileästä tunnusta tinkimättä.

Eterna-linja jatkuu myös kohteen yläkerrassa. Siellä WC:ssä käytetty, samaan perheeseen kuuluva Beige-laatta tuo oman, mutta yhteensopivan lisänsä kokonaisuuteen.

Eterna-laatasta kylpyhuone

Idyll on yksi harvoista kohteista Lohjalla, joissa on käytetty näyttävää tapettia. Messuilla vallitseva luontoteema on näissäkin vahvasti läsnä: Yläkerran lastenhuoneiden seiniin on laitettu Boråstapeterin Wild Animals -malliston Serengeti-tapettia, sekä savannin eläimillä että ilman.

Wild animals -tapetti

Eterna-laatta tulee myyntiin Värisilmä-myymälöihin ja verkkokauppaan elokuussa.