Baroom – se elämänkestävä ja värikäs kylpyhuone

Baroom – se elämänkestävä ja värikäs kylpyhuone

Kylpyhuone on kodinsisustajille, remontoijille ja rakentajille usein haastava kohde, sillä kylpyhuoneen kiinteät ratkaisut - kaakelit, laatat ja kalusteet – tulee miettiä niin, että ne miellyttävät silmää vielä useammankin vuoden jälkeen. Kylppäriremonttiin ei nimittäin ihan joka vuosi viitsi ryhtyä.

Kyllästymisen pelossa kylpyhuoneessa päädytään usein neutraaleihin väreihin ja turvallisiin valintoihin. Valkoinen, harmaa ja erilaiset beigen ja greigen sävyt ovat hallinneet suomalaisia kylpyhuoneita jo monta kymmentä vuotta, ja koska markkina vastaa kysyntää, on esimerkiksi kylpyhuonekalusteita usein saatavilla vain neutraalina valkoisena.

Nyt suomalaiset ovat kuitenkin jälleen heränneet käyttämään värejä, ja pitkään vahvasti trendannut kokovalkea sisustus on saanut väistyä värikkäämmän sisustuksen alta. Aluksi valkoista maustettiin maltillisilla, murretuilla sävyillä kuten roosalla ja oliivinvihreällä, mutta viime vuosina sisustuksiin on lipunut yhä vahvempia värejä ja lisää leikkisyyttä. Esimerkiksi rohkeista väriyhdistelmistä tunnettu 70-luku on tehnyt vahvan paluun.

Värit valuivat ensin sisustuksen pientekstiileihin, sitten seiniin maalin ja tapetin muodossa ja pikkuhiljaa värivallankumous on siirtynyt myös kylpyhuoneisiin – kaakeleihin, laattoihin ja kyllä, myös kylpyhuonekalusteisiin.

Värikäs kylpyhuone tekee paluun – Baroom muutoksessa mukana

Me Värisilmällä uskomme, että kylpyhuone on nimensä mukaisesti huone, joka ansaitsee kauniin sisustuksen.

Värisilmän Baroom on kylpyhuone- ja kodinhoitohuonebrändi, joka kannustaa rohkeisiin ja omanlaisiin ratkaisuihin myös kylpyhuoneessa. Baroomin laajaan valikoimaan kuuluu yli 70 ovivaihtoehtoa useissa eri väreissä kuten rauhoittava sininen, räväkkä punainen ja harmoninen metsänvihreä. Myös runkovärejä on saatavilla jopa 14 eri sävyä.

Eri värejä, ovimalleja, vetimiä ja tasoja yhdistelemällä voit luoda juuri sinulle sopivan, uniikin kylpyhuoneen. Mahdollisia yhdistelmiä on lähes loputtomasti.

Jos värikkäät kylpyhuonekalusteet tuntuvat liian isolta askeleelta, on Baroom-mallistossa laaja valikoima myös neutraaleja sävyjä, joiden kaveriksi voit valita vaikka värikkään kaakelin tai mielenkiintoisen ladonnan. Tai ehkä sinun kylpyhuonettasi päätyy koristamaan lempivärilläsi maalattu sormipaneeli?

Valaistuksella on myös suuri merkitys kylpyhuoneen tunnelmaan ja käyttömukavuuteen. Baroom-kalusteisiin on mahdollista lisätä LED-valaistus, jonka valon määrää ja lämpötilaa on mahdollista säätää juuri haluttuun tunnelmaan sopivaksi.

Baroomin ajaton muotoilu sopii hyvin myös kodinhoitohuoneeseen, eteiseen tai vaikka makuuhuoneeseen. Suunnitteluapua eri tiloihin saat halutessasi Värisilmän ammattitaitoisilta Tunnetila-suunnittelijoilta.

Baroom – saksalaista laatua, vain Värisilmästä

Baroomilla väri ja muunneltavuus eivät ole ominaisuuksia, josta tarvitsee maksaa ekstraa. Moneen eri tilaan ja budjettiin sopivassa Baroomissa ei ole vain yhtä edullista perusmallia- ja väriä vaan lähes kaikki runkovärit, tasot, ovet ja vetimet saa samaan edulliseen hintaan.

Ja koska maailma ei kaipaa enää yhtään kertakäyttötuotetta, olemme suunnitelleet Baroom-kalusteet kestämään ihan oikeaa elämää. Jokainen Baroom-kylpy- ja kodinhoitohuone täyttää tiukat kansainväliset laatu-, ympäristö- ja energiavaatimukset eikä yksikään tuote livahda tuotannon puolelle ilman, että se on testattu kestämään vähintään 15 vuotta normaalia käyttöä.

Baroom-kalusteet valmistetaan pitkän kokemuksen ja korkeiden laatuvaatimusten saattelemina Saksassa, ja niitä myydään Suomessa yksinoikeudella vain Värisilmässä.

Lataa Baroom-esite (pdf)

Baroom-myymälöitä ovat: Värisilmä Imatra, Vammalan Väriaitta, Värisilmä Lappeenranta, Värisilmä Parikkala, Värisilmä Savonlinna, Värisilmä Hamina, Värisilmä Haukipudas, Kuopion Uuni ja Kaakeli, Värisilmä Tornio, Värisilmä Rovaniemi, Värisilmä Loviisa, Värisilmä Oulu, Värisilmä Tampere, Värisilmä Kouvola, Värisilmä Kemi ja Värisilmä Tammisto.