Billie-tapettimallistossa on ripaus Aasiaa

Billie-tapettimallistossa on ripaus Aasiaa

Boråstapeterin ihastuttava tapettimallisto Billie sulauttaa onnistuneesti aasialaisia vaikutteita moderneihin kuoseihin.


Billie on moderni ruotsalainen tapettimallisto, jonka raita-, medaljonki-, lehti- ja kukkakuosiset sekä yksiväriset tapetit ovat kaikki saatavana Boråstapeterin suosittuina EasyUp-tapetteina. EasyUp -tapetit ovat kuitutapetteja, joilla tapetointi on helppoa ja nopeaa, sillä ne eivät vaadi vettymistä ennen asentamista vaan tapetti nostetaan suoraan seinälle levitetyn liiman päälle. Tapetointi onnistuu helposti pienemmässäkin huoneessa, sillä asentamisessa ei tarvita suurta tapetointipöytää. Työskentely on ihanan siistiä, koska asentaessa käsitellään vain puhtaita ja kuivia tapettivuotia.

Billie-mallisto sisältää 30 tapettia, joiden värit ja kuviot henkivät nykyhetkeä, mutta kestävät myös ajan hammasta. Värimaailma ulottuu vaalean neutraaleista väreistä herkkiin pastelleihin ja syviin harmaan, ruskean ja indigon sävyihin sekä muutamiin tehosteisiin. Mallistosta löytyy joka huoneeseen ja tyyliin sopiva tapetti. Tutustu koko mallistoon verkkokaupassa.

Herättääkö sisustaminen kysymyksiä?

Minkä tyylisen kodin ylipäätään haluan? Minkälaiset lattiat mihinkin tilaan? Mikä tapetti sopii yhteen valitun lattian kanssa? Kuka tämän kaiken tekee? Ota yhteyttä Värisilmän Tunnetila-sisustuspalveluun ja saat avuksesi henkilökohtaisen sisustusneuvojan, jonka avulla muutat ideasi toimivaksi kokonaisuudeksi.