Lumoavat Black Friday -tarjoukset

Lumoavat Black Friday -tarjoukset

Black Friday -kampanjan tarjoukset hemmottelevat jälleen. Toteuta sisustusunelmasi ja uudista kotisi ilme vielä ennen joulua uudella tapetilla, lattiapinnalla tai maalilla.

Huipputarjoukset verkkokaupassamme to 26.–ma 30.11.

Black Friday -tarjouksemme auttavat sinut askeleen lähemmäksi unelmiesi kotia. Anna tapettien tuoda uutta eloa seiniin, lattioiden pistää uutta virtaa jalkojen alle ja kalkkimaalien piristää kodin hyllyjen ja lipastojen ilmettä. Hyödynnä -25 % tarjous kaikista tapeteista ja valituista lattioista, -15 % tarjous Vintron kalkkimaaleista sekä huikea -50 % tarjous Vintro Supreme -maaleista. Anna hintojen mennä tunteisiin.

Osta verkkokaupasta

Ilmainen toimitus

Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikille yli 100 euron verkkokauppatilauksille Black Friday -kampanjan ajan.

Kaikki tapetit -25%

Oletko haaveillut uusista tapeteista? Cole & Son, Boråstapeter ja Engblad & Co -mallistoista löytyy useita satoja upeita vaihtoehtoja, nyt tummanpuhuvin alehinnoin. Tapeteilla tuot kotiisi tunnelmaa, oli se sitten efektiseinänä tai laajoina yhtenäisinä pintoina. Tapetointi, etenkin kuitutapetilla tapetointi, on helppoa ja nopeaa. Katso tapetointikoulusta, miten helppoa se on. Onni suosii nyt tapetoijaa!

Selaa ja osta tapettejamme

Kaikki tapetit -25% | Boråstapeter, Cole & Son ja Engblad & Co

Kalkkipäivän huumaa Vintron maaleista!

Tiesitkö, että Vintron valmiiksi sävytetyillä maaleilla voi kätevästi piristää kodin pintojen, huonekalujen ja muiden esineiden ilmettä? Loihdi uusi ilme vanhoille lipastoille, hyllyköille, lastenhuoneen seinille, kynttilänjaloille tai vaikka käyttämättömättömille metallipurnukoille.

Monikäyttöiset Vintro-kalkkimaalit ovat kalusteiden ja koriste-esineiden maalaamiseen soveltuvia maaleja. Sen sijaan Vintro Supreme -maali on erityisesti seinille ja katoille tarkoitettu mattapintainen sisustusmaali, joka ei kaipaa pintakäsittelyä. Vintro-sarjan tuotteet ovat ekologisia ja vaarattomia. Maalit ovat lähes hajuttomia, ja niissä on erittäin vähän haihtuvia orgaanisia yhdisteitä.

Tartu Black Fridayn Vintron maalitarjouksiin. Upeat Vintro Supreme -sisustusmaalit -50% outletissa ja kaikki Vintro -kalkkimaalit -15 % tarjouksessa 15.12. asti.

Osta Vintron maaleja

Vintro -kalkkimaalit -15 % ja Vintro Supreme -sisustusmaalit -50 %

Scandinavian 2752 Designers nyt vain 19 € / rll

Luo skandinaavista tunnelmaa kotiin Wallpapers by SCANDINAVIAN DESIGNERS -malliston tapetilla, joka esittelee klassista skandinaavista muotoiluperintöä uudella tavalla. Innostu malliston geometrisestä kuviosta ja leikkisästä muodosta! Löydät Stig Lindbergin suunnitteleman Tallyho-tapetin, jossa toistuu hauska omenakuvio raikkaan vihreänä, nyt huippuhintaan 19 € / rulla.

Osta verkkokaupasta

Scandinavian 2752 Designers 19 €

Miltäköhän uusi tapetti tai laatta näyttää kotona?

Nyt loppui arvuuttelu! Tilaa mallipalat kotiin tulevia sisustusprojekteja ajatellen uudesta näytepalvelustamme ja kokeile vaihtoehtoja oikeassa valaistuksessa. Mallipaloille ilmainen toimitus Värisilmä-myymälään.

Tutustu näytepalveluun

Black Friday -tarjoukset voimassa verkkokaupassa to-ma 26.–30.11.2020.