Black Friday on täällä koko viikon!

Black Friday on täällä koko viikon!

Veikeitä Mr Fox -kettutapetteja, kauniita Woods-koivutapetteja sekä upea Jenny-peilikaappi huikein Black Friday -kampanjahinnoin. *Ilmainen toimitus verkkokaupasta.

*Käytä hyväksi ilmainen toimitus verkkokaupasta 30.11. asti kaikille yli 20 € tilauksille koodilla MARRASTOIMITUS. Samalla kertaa kannattaa tilata kaikki tarvittava tapetointiin, kuten työvälineet, liimat ja liisterit. Toimi nopeasti, Black Friday -kampanjatuotteita on rajoitetusti. Kampanjahinnat voimassa 23.–30.11.2018 vain verkkokaupassa niin kauan kuin tuotteita riittää.

Tapetoi kotiisi uusi ilme kettu- tai koivutapetilla

Hempeää beigeä, hillittyä harmaata ja valkoista, kaunista vaaleansinistä, kettumaista oranssia ja herkullista pinkkiä.

Mr Fox -tapetit 19,00 €/rll (68,70 €/rll)
Hauskassa Mr Fox -tapetissa seikkailee lasten rakastama kettuherra. Valitse suosikkisi viidestä sävystä ja tilaa vaikka lahjaksi. Mr Fox sopii lastenhuoneiden ohella myös eteiseen tai makuuhuoneeseen.

  • Mr Fox Fuchsia – Fuksianpunainesta saa energiaa.
  • Mr Fox Silver – Harmaata ja mustaa, arvokkaan tyylipuhdas valinta.
  • Mr Fox Snow – Valkoisia kettuja beigen harmaalla pohjalla.
  • Mr Fox Ginger – Voiko sävy enää ”kettumaisempi” olla?
  • Mr Fox Auburn – Vaaleansinisellä pohjalla oranssit ketut piristävät huoneen kuin huoneen.

Woods -tapetit 49,00 €/rll (106,00 €/rll)
Cole & Sonin klassikkokuosinen Woods-tapetti on tyylikäs valinta, Black Friday -kampanjahintaan kolme eri sävyä: Woods 112/3009, Woods 112/3011 ja Woods 112/3012.

Osta Mr Fox -tapetit Osta Woods-tapetit 

Joulun toivotuin lahja – upea peilikaappi

Svedbergsin Jenny-peilikaappi on näyttävä säilytysratkaisu kotiisi. Peilikaapissa on mattakultaiset kehykset, kääntöpeiliovi sekä kaksi hyllyä. Kaunista peilikaapilla kylpyhuoneesi tai kokeile tätä varsinaista tilaihmettä vaikka eteisessä. Tuote toimitetaan valmiiksi kasattuna. Peilin halkaisija 60 cm, syvyys 10 cm.
Jenny-peilikaappi 219,00 €/kpl (366,00 €/kpl)

Tilaa peilikaappi

Tiesitkö, kuitutapetilla tapetointi on helppoa ja nopeaa. Kuitutapetti ei vaadi vettymistä ennen asentamista vaan se nostetaan suoraan seinälle levitetyn liiman päälle. Katso tapetointikoulusta, miten helppoa tapetointi on!