Blueprint – Suunnittele oma kylpyhuoneesi ammattilaisen työkaluilla Värisilmä.fi:ssä!

Blueprint – Suunnittele oma kylpyhuoneesi ammattilaisen työkaluilla Värisilmä.fi:ssä!

Toteuta kylpyhuonevisiosi konkreettiseksi suunnitelmaksi! Värisilmä avasi käyttöösi ammattilaistason sisustussuunnitteluohjelman. Blueprint Online –ohjelmaa beta-testataan nyt kuluttajakäytössä. Kokeile!

Blueprint Online

  1. Tee suunnitelma BluePrintillä
  2. Tulosta suunnitelmasi
  3. Tule käymään Värisilmä-myymälässä, tehdään suunnitelmastasi totta!

Värisilmä tarjoaa yleiseen käyttöön sivuillaan sisustussuunnittelijoille tehdyn Blueprint Online –ohjelman, joka täydentää Värisilmän Tunnetila-sisustuspalvelukokonaisuutta verkossa. Ohjelmaan voi syöttää oman kylpyhuoneensa mitat ja se näyttää kolmiulotteisena, miltä tila näyttää eri laattayhdistelmien kanssa. ”Blueprint Onlineen on ladattu valmiiksi Värisilmän koko satojen laattojen valikoima, joita voi yhdistellä lähes lukemattomin tavoin. Erilaisten vaihtoehtojen kokeilu ja fiilistely onnistuu todella vaivattomasti”, kertoo toimitusjohtaja Ulla Pöllänen Värisilmästä.

Neliskanttisten perusmallisten kylpyhuonetilojen lisäksi ohjelmalla pystyy toteuttamaan vinot katot ja kattoikkunat. Blueprint Onlinessä voi kokeilla myös eri ladontatapoja laatoille. Ohjelma näyttää reaaliajassa kustannusarvion ja laattojen menekin kappaleittain. ”Ohjelma näyttää suoraan, miltä kylpyhuone näyttää, paljonko laattoja tarvitaan ja mitä ne maksavat”, Pöllänen summaa.

Värisilmä haluaa ohjelman avulla kehittää asiakaspalveluaan yhä paremmaksi. Blueprint Onlinestä uskotaan olevan apua monenlaisille asiakkaille. ”Blueprint Onlinessä voi vähintäänkin hahmotella omia ajatuksiaan työkalun avulla. Alustavan suunnitelman voi lähettää suoraan Värisilmä-liikkeeseen Tunnetila-suunnittelijalle, kenen kanssa sitä voi yhdessä jalostaa eteenpäin”, vinkkaa Pöllänen.

”Omatoimisimmille asiakkaille voimme tarjota kunnollisen työkalun tehdä koko kylpyhuoneen suunnittelu alusta loppuun asti. Sivuillemme ladatun lyhyen ohjevideon avulla työn saa nopeasti vauhtiin”, hän lupaa. Vuonna 2018 Blueprint Onlinea laajennetaan muidenkin tilojen suunnitteluun. Ohjelmaan tullaan lataamaan seuraavassa vaiheessa Värisilmän koko tapettimallisto.

”Toivomme, että asiakkaat kokeilevat Blueprintiä rohkeasti”, sanoo Pöllänen.

Blueprint Online –ohjelman on toteuttanut ruotsalainen Sparkvision.

Blueprint Online