Minttu, koralli…Boråstapeterin Pigment-mallistossa vuoden 2018 trendivärit

Minttu, koralli…Boråstapeterin Pigment-mallistossa vuoden 2018 trendivärit

Boråstapeterin odotetun Pigment-tapettimalliston uudet Deep Sea Dive -trendivärit tuovat meritunnelman kotiin.

Boråstapeter päivitti Pigment-mallistonsa. Nyt ensimmäistä kertaa malliston mukana julkaistiin kauden trendivärit: Deep Sea Dive –trendivärit saavat suorastaan meren kohinan kuulumaan korvissa.

Osta verkkokaupasta

Tutustu, ihastu ja ole nopea – mallisto on saatavilla vain rajoitetun ajan!

Deep Sea Dive –malliston herkulliset sävyt, Algae, Coral, Deep Green, Deep Sea ja Minty Sea ovat saaneet innoituksensa merten syvyyksistä. Värit vaihtelevat syvän tummansinisestä vaaleaan roosaan, vivahteikkaaseen vihreään ja leikkisään keltaiseen ja kuvaavat nimet luonnehtivat hyvin kutakin sävyä. Kaikki Pigment-malliston tapetit ovat yksivärisiä, himmeäpintaisia tapetteja, jotka muistuttavat maalattua seinää ja ne ovat täysin peittäviä.

Yksivärisellä tapetilla on monia hyviä puolia; ne sopivat käytettäväksi huoneen kaikilla seinillä, mutta sopivat myös yhteen monien kuviollisten mallistojen kanssa. Toisin kuin maalin kanssa, tapetin kanssa voit olla varma, että sävyt toistuvat juuri haluamallasi tavalla.

Boråstapeterin viisi Deep Sea Dive -trendiväriä uutuusmallistosta

 

Pigment – Algae

Kuvittele koralliriutta, joka pursuaa elämää ja loistaa värikomeuttaan turkoosinsinisessä vedessä. Vaalea, pehmeämpi sävy sopii yhteen keltaisen ja vihreän sävyjen kanssa sekä luo täydellisen tasapainon lämmön ja eloisuuden välille.

Pigment – Coral

Meren pohjalla ihastuttaa kiehtova, vaaleanpunainen koralliriutta. Persikan ja vadelman punertavat sävyt tekevät tapetista energisen ja luovat täydellistä tasapainoa huoneen muiden värien ja materiaalien välille.

Pigment – Minty Sea

Kun vesi ja auringonvalo kohtaavat, tapahtuu ihmeitä. Klassisen siniset ja vihreät sävyt virtaavat pehmeästi kuin vuorovesi ja luovat täyteläisen mintunvihreän värimaailman. Se sopii upeasti yhteen kontrastia luovien, tummien puulaatujen kuten tiikin ja tammen kanssa.

Pigment – Deep Green

Merestä tekevät niin kiehtovan sen häilyvät värit ja valo. Rohkeat syvänvihreät sävyt ovat kunnianosoitus meren väreille ja varjoille. Samettisen pintansa ansiosta Deep Green luo upeaa visuaalista syvyyttä – uskallatko tapetoida huoneen kaikki seinät?

Pigment – Deep Sea

Vaaleat sinisen sävyt ovat ajaton valinta, mutta Deep Sea -tapetissa ne saavat uuden muodon. Tässä tapetissa sininen on syvempää, tummempaa ja tunnelmaltaan lähes karua. Se tasapainottelee sinisen ja mustan välillä, aivan kuten syvä meri ja sen pienet valonhäivähdykset.