Boråstapeter Linen-tapetit – aistikasta ja ajatonta minimalismia

Boråstapeter Linen-tapetit – aistikasta ja ajatonta minimalismia

Boråstapeterin uudistettu Linen-mallisto on aistikas ja ajaton – tapetit edustavat pehmeää minimalismia, joka luo huoneeseen rennon ja kodikkaan tunnelman. Mallistossa on 35 kaunista tapettia, joissa on pellavaa muistuttava pintarakenne ja tasapainoiset, luonnolliset värit.

Linen-mallisto on täydellinen valinta sinulle, joka rakastat yksinkertaista kauneutta. Laaja valikoima sisältää suosittuja neutraaleja sävyjä mutta myös hillittyjä välisävyjä ja täyteläisiä värejä. Kun valo osuu pellavatapetin pintaan, se sytyttää tapetoidun seinän ja koko huoneen pehmeään, rauhalliseen hehkuun.

Rakastetut neutraalit

Rauhalliset, neutraalin väriset sävyt luovat huoneeseen rauhallisen ilmapiirin. Mallistossa on vaaleita tapetteja, kuten Calm White ja Vanilla Linen, mutta myös hieman täyteläisimpiäkin sävyjä, kuten Vintage Wood ja lempeän kauran sävyinen Linen Oat.

Calm White

Calm White on yksivärinen valkoinen tapetti, jonka pehmeä tekstiilipinta tuo mieleen raikkaan pellavakankaan. Pellavantuntuinen rakenne antaa huoneeseen viimeistellyn ilmeen ja ilmavan, levollisen tunnelman. Tapetti luon vaalean ja hillityn taustan muulle sisustukselle, mutta on hienostuneempi kuin maalattu seinä. Calm White -pellavatapetti on lämpimän valkoinen, ja siinä on mukana aavistus harmaata.

Vintage Wood

Vintage Wood on yksivärinen tapetti, joka muistuttaa rakenteeltaan ja väriltään valkaisematonta pellavaa. Siinä on lämmin, keskibeige sävy, jossa on hieman ruskeaa ja tekstiilipinta antaa tapetille kodikkaan ilmeen. Vintage Wood luo huoneeseen lämpimän, harmonisen tunnelman.

Linen Oat

Linen Oat -pellavatapetissa on haalean kaurankeltainen väri. Se muodostaa seinälle miellyttävän, lämpimän taustan, joka valon osuessa oikein tuo hienoista hohtoa koko huoneeseen. Hillityn pellavarakenteen ansiosta tapetti on paljon enemmän kuin yksivärinen pinta – siinä on syvyyttä ja eloisuutta sekä eleetön, mutta erittäin hienostunut luonne.

Luonnollista vihreää

Vihreä mallisto luo luonnollista harmoniaa. Siinä on haaleanvihreitä sävyjä, kuten Soft Jade ja Sage Green, mutta myös voimakkaampia sävyjä, kuten raikas laakerinlehden vihreä ja trendikäs lämmin oliivinvihreä. Ihana Minty Green on haalean turkoosi ja siinä on sinisiä pohjasävyjä.

Minty Green

Boråstapeter tapetti

Minty Green on yksivärinen pellavatapetti, jossa on hillitty, viileä vihreänturkoosi väri ja sininen pohjasävy. Tapetissa on hillitty kudemainen kuosi ja kangasta muistuttava kaunis pintarakenne. Harmoninen ja aistikas tapetti luo huoneeseen viimeistellyn ja kodikkaan tunnelman.

Soft Olive

Boråstapeter tapetti

Soft Olive -pellavatapetissa on lämpimän harmaanvihreä sävy; hillitty ja trendikäs oliivinvihreä tuntuu juuri nyt oikealta. Hienostunut pellavarakenne antaa tälle yksiväriselle tapetille eloisan ilmeen.

Punertavia sävyjä

Mallistossa on lämpimiä ja kylmiä punertavia sävyjä aina haaleasta roosasta hillittyyn ruosteenpunaiseen. Vaalea Rose Clay on lämpimän puuterinen roosan sävy, Soft Blush puolestaan hieman viileämpi. Heather taittaa harmaaseen ja liilaan, kun taas Terracotta Linen -tapetissa on haalea, pehmeän ruosteinen sävy.

Soft Blush

Boråstapeter tapetti

Soft Blush -pellavatapetissa on raikas, haalean roosa väri. Hieno pellavarakenne antaa pinnalle eloisan ilmeen ja luo huoneeseen ilmavan ja rauhoittavan tunnelman. Valon osuessa oikeassa suunnassa pellavapinta saa himmeän, unenomaisen hehkun.

Terracotta Linen

Boråstapeter tapetti

Terracotta Linen -tapetissa on lämmin ja hillitty terrakotan väri eli lempeä, ruosteinen sävy, joka antaa huoneelle lämpimän tunnelman. Yksivärinen, mutta kuitenkin ilmeikäs tapetti.

Ajattomat harmaan sävyt

Harmaa mallisto on ajaton ja sopii kaikkiin huoneisiin. Harmaan sävyt myös nostavat muuta sisustusta esille hienolla tavalla. Malliston vaaleita tapetteja ovat Airy Grey ja Swedish Grey, hieman tummempia Dove Grey ja Ash Grey ja pehmeän keskiharmaa Dim Linen.

Swedish Grey

Boråstapeter tapetti

Swedish Grey on yksivärinen, väriltään lämpimän vaaleanharmaa tapetti. Se on täydellinen valinta, jos kaipaat vaaleaa ja pelkistettyä tapettia, jossa on luonnetta. Yksivärinen Swedish Grey on yksi Linen-malliston monista vaaleista, neutraalinsävyisistä pellavatapeteista.

Dim Linen

Boråstapeter tapetti

Dim Linen -pellavatapetissa on pehmeä, tumman usvanharmaa väri, jossa on lämpimiä pohjasävyjä. Pellavarakenne antaa tälle yksiväriselle tapetille syvyyttä ja luonnetta – pehmeän minimalistisia ja aistikkaita ominaisuuksia.

Miellyttävä sininen

Viileän rauhalliset sävyt luovat huoneeseen seesteisen ja rennon tunnelman. Mallistossa on esimerkiksi Cloudy Linen, jonka vaaleansinisessä sävyssä on ripaus harmaata, keskisininen Deep Lake ja miellyttävä Dusty Denim, jossa on vihreitä pohjasävyjä.

Dusty Denim

Boråstapeter tapetti

Dusty Denim -tapetissa on hienostunut rakenne, joka tuntuu ja näyttää kudotulta pellavakankaalta. Väri on rauhallinen, haalean sininen, jossa on hieman vihreää; lempeä ja miellyttävä sävy kodikkaaseen huoneeseen, jossa on luonnetta.