Boråstapeterin uusi Melodi-mallisto tapetoi rauhallisen arjen

Boråstapeterin uusi Melodi-mallisto tapetoi rauhallisen arjen

Noin kahdeksan tapettikokoelmaa vuodessa lanseeraava ruotsalainen Boråstapeter on tunnelmanluonnin mestari. Nyt Värisilmän liikkeisiin ja verkkokauppaan saapunut Melodi-mallisto sisältää jopa 30 erilaista tapettia, joiden hienostunut värimaailma ja pehmeät muodot inspiroituvat pohjoismaisesta luonnosta.

– Halusimme tarjota asiakkaillemme selkeän sekä aikaa kestävän tapettimalliston, joka istuu yhtä hyvin niin lastenhuoneeseen, keittiöön, olohuoneeseen kuin mökillekin luomaan ihanaa ja kutsuvaa tunnelmaa! Yksinkertainen, selkeä muotokieli sekä luonnolliset sävyt sopivat täydellisesti moderniin elämäntyyliin – ne kutsuvat viihtymään, rohkaisevat rentoutumaan ja nauttimaan kotoilusta, kertoo Boråstapeterin Senior Designer Madeleine Sidemo.

Boråstapeter Melodi-malliston Alfred-tapetti

Alfred-tapetissa on kauniita vaalean roosan värisiä kukkia ja harmaanvihreitä lehtiä kermanvalkoisella taustalla. Hillitty ja harmoninen värimaailma luo pehmeän, rauhallisen ilmeen. Malli sopii hyvin kaikille seinille niin lastenhuoneeseen kuin makuu- ja olohuoneeseen tai ruokailutilaan. Alfred-mallista on kolme värivaihtoehtoa.

Trendien kärjessä: orgaaniset muodot, luonto ja kukat 

Lokakuussa lanseeratun Melodi-malliston miellyttävä värimaailma sisältää luonnollisia sävyjä: kermanvalkoisesta ja haaleasta roosasta vaaleaan antrasiitinharmaaseen ja keskiyön siniseen. Kuoseissa näkyy pehmeitä muotoja, kuten lehtiä ja kukkia, mutta mukana on myös yksivärisiä tapetteja sekä kansanomaisia ja geometrisiä kuvioita.

Boråstapeter Melodi-malliston Bo-tapetti

Bo-tapettia koristaa suurikokoinen vihreä lehtikuvio tummalla yönsinisellä taustalla. Pehmeän orgaaninen kuosi ja hillitty värimaailma ovat peräisin luonnosta. Tapetti luo huoneisiin modernin ja skandinaavisen tyyliin, joka sopii yhtä hyvin makuuhuoneeseen kuin olohuoneeseen tai ruokailutilaan. Bo:n kuosista on saatavana myös neljä muuta upeaa värisävyä.

Vastuullinen tapettivalinta kestää katseet

Värisilmän jälleenmyymä Boråstapeter on Ruotsin ostetuin tapettimerkki, jonka mallistot sekä suunnitellaan että valmistetaan yrityksen omassa tehtaassa Boråsin tekstiilikaupungissa. Tapetit ovat CE-merkittyjä täyttäen ympäristölle, turvallisuudelle ja terveydelle asetetut tiukat laatuvaatimukset. Myös kaikki käytetyt värit ovat vesipohjaisia ja raakamateriaali on peräisin FSC-sertifioiduista Pohjois-Euroopan metsistä.

Boråstapeter Melodi-malliston Liv-tapetti

Liv on suosittu kuviotapetti, jossa on moderni, skandinaavista kansanperinnettä mukaileva ilme. Kiemurteleva, luonnollinen kuvio luo tilaan rauhallisen tunnelman, joka toimii yhtä hyvin keittiössä ja eteisessä kuin makuuhuoneessa tai lastenhuoneessa. Livistä on saatavana kolme hienostunutta värivaihtoehtoa.

Apua ja ilmaisia ideoita Tunnetila-sisustuspalvelusta

Vinkkejä oman kodin ilmeen uusimiseen tai tilaan täydellisesti sopivien tapettien valintaan saa Värisilmän maksuttomasta Tunnetila-sisustuspalvelusta. Henkilökohtaisesti palvelevat sisustusneuvojamme tuntevat koko monipuolisen tapettivalikoiman ja auttavat löytämään mieluisat värit ja kuosit kauniiseen, kutsuvaan kotiin.

Pyysimme Värisilmän ammattilaisia valitsemaan uudesta Melodi-mallistosta suosikkejaan – luo katse kuviin ja sukella keskelle kauneutta!

Boråstapeter Melodi-malliston Disa-tapetti

Disa on vaalea kuviotapetti, jota koristaa tumman antrasiitinharmaa, lähes veistoksellinen oksakuvio. Kiemurtelevat oksat ja lehdet on painettu aaltomaisesti, mikä antaa tapetille syvyyttä. Rauhallinen ja luonnollinen kuvio ja moderni, graafinen väritys luovat terävän kontrastin. Tapetista on saatavana myös kolme muuta värivaihtoehtoa, joista jokaisella on oma luonteensa. Disa on ihanteellinen vaihtoehto niin keittiöön, eteiseen, olohuoneeseen kuin makuuhuoneeseen.