Botanical Botanica tuo Englannin kauneimmat maisemat kotiisi

Botanical Botanica tuo Englannin kauneimmat maisemat kotiisi

Cole & Sonin tapettimallisto Botanical Botanica on läpileikkaus Englannin upeimmista maisemista aina kartanopuutarhoista kumpuileviin nummimaisemiin.

Silmiähivelevä Botanical Botanica esittelee Englannin luontonäkymiä hienoimmillaan eri vuodenaikoina. Tapettimallistosta löytyy niin viimeisteltyjä puutarhoja kuin nummi- ja metsämaisemiakin. Botanical Botanica on kuin tutkielma siitä, miten ihmeellisesti luonnonmaisemat muuttuvat vuodenaikojen mukaan. Mallisto juhlii luonnon monimuotoisuutta ja kauneutta: Kuoseihin on ikuistettu rakastettuja, huumaavan tuoksuisia perennoja kuten syreenejä, ketojen kukkasia kuten hajuherneitä ja sinikelloja sekä saniaisten ja neidonhiuspuun herkkiä kukintoja.

Malliston väripaletit ovat saaneet inspiraationsa alati muuttuvasta maisemasta alkukevään pastellisesta lupauksesta ja kesän häikäisevästä väriloistosta syksyn sävyihin ja talven kylmänhuurteisiin väreihin. Botanical Botanican viisitoista käsin piirrettyä tapettikuosia tarjoavat värikkäitä ja luonnonkauniita vaihtoehtoja monentyylisiin interiööreihin.

Mikä tapetti sopisi sinun kotiisi?

Kun sisustuksesi kaipaa uudistamista tai rakennat uutta kotia, ota yhteyttä Värisilmän Tunnetila-sisustuspalveluun ja saat avuksesi henkilökohtaisen sisustusneuvojan. Hänen avulla löydät mieleiset tapetit tai vaikka koko kodin pintamateriaalit ja muutat ideasi toimivaksi kokonaisuudeksi. Huolella tehty määrä- ja kustannuslaskelma auttaa välttämään epämieluisat yllätykset remonttibudjetissa.