Herkulliset värit ovat Candy-seinälaattojen juju

Herkulliset värit ovat Candy-seinälaattojen juju

Italialaisen Ragnon leikkisä Candy-laattamallisto tuo ulottuvillesi jotain erityistä niin värimaailmaltaan, pintatuntumaltaan kuin mittasuhteiltaankin

Candy-laatoilla saat väistämättä seiniin pinnan, jossa on asennetta. Oceanon turkoosinsävy vie ajatukset helposti Välimeren laineille, keltainen Mustarda puolestaan hehkuu auringon kaltaisena. Tummansininen Oltremare vaatii kenties sisustajalta ripauksen itseluottamusta, mutta palkitsee rohkeuden varmasti komealla lopputuloksella. Railakkaiden sinisten ja hehkuvan keltaisen lisäksi mallistossa on myös pidättyväisempiä vaaleita sävyjä.

 

Millaiset laatat sopisivat meille?

Kun mietit sisutusvalintoja, ota yhteyttä Värisilmän Tunnetila-sisustuspalveluun ja saat avuksesi henkilökohtaisen sisustusneuvojan. Hänen avulla löydät mieleiset laatat, tapetit tai vaikka koko kodin pintamateriaalit ja muutat ideasi toimivaksi kokonaisuudeksi. Huolella tehty määrä- ja kustannuslaskelma auttaa välttämään epämieluisat yllätykset remonttibudjetissa.

Osana Tunnetila-sisustuspalvelua saat suunnitelman, jonka hinta on 200 €. Tämä hyvitetään sinulle, jos tilaat valittuja tuotteita Värisilmästä 2000 euron edestä. Palvelun käyttö ei kuitenkaan velvoita sinua ostamaan tuotteita. Muista myös Värisilmä-rahoitus, kun haluat nopeuttaa sisustushaaveidesi toteutumista.

Värisilmä auttaa sisustamisessa.

Tunnetila-sisustuspalvelu