Chalk-tapettimallisto – ikiaikaista harmoniaa

Chalk-tapettimallisto – ikiaikaista harmoniaa

Haaveiletko tapetista, joka henkii kaunista patinaa ja rustiikkista ilmettä ajattoman luonnollisella tavalla? Jätä unelmointi sikseen ja tutustu Chalk-mallistoon. Se on puuterimaista kalkkipintaa henkivä tapettimallisto, jossa on siveltimen vetoja muistuttava kuviointi. Vaikeinta on vain valita henkeäsalpaavasta mallistosta se kaikista rakkain sävy.

Chalk-kalkkitapettien hillitty, mutta eläväinen mattapinta luo huoneeseen aivan erityisen tunnelman. Ne ovat mutkattomia ja rustiikkisia, mutta myös hienostuneita ja ajattomia.

Chalk on mitä oivin vaihtoehto maalille, kun haluaa tilaan yhtenäistä, mutta elävää seinäpintaa. Mallisto on ikään kuin ajatonta harmoniaa. Kalkkimainen pinta tuo tapettiin vuosisatoja, luontoa ja rauhaa.

Chalk-malliston tapetteja on monissa sävyissä aina valkoisesta, beigestä ja ruskeasta pehmeään ruosteeseen ja roosaan. Malliston maanläheiset sävyt luovat pehmeää tunnelmaa ja sulautuvat hyvin moniin erilaisiin sisustustyyleihin.

chalk tapetti painters wall

Ihastu Chalkin värimaailmaan aina uudestaan

Chalk-tapettimallisto on täynnä luonnon innoittamia, hienostuneita sävyjä. Kalkkipinta luo tapettiin henkeäsalpaavan kauniin, omintakeisen ilmeen, jota tulet rakastamaan vuosi toisensa jälkeen. Valitse vain väri ja nauti.

Hienostunut harmaa
Harmaa sopii kaikkiin huoneisiin. Kauniita sävyjä on aina vaaleasta kalkkikivestä grafiitinharmaaseen ja tummaan siniharmaaseen.

Hehkuva okra
Lämpimän kultaiset sävyt luovat huoneeseen viihtyisyyttä. Löydät värejä aina vaaleasta hiekasta täyteläisempiin okran sävyihin.

Maanläheinen ruskea
Luonnolliset sävyt luovat rauhallisen pohjan modernille sisustukselle. Ne vaihtelevat vaaleasta beigestä tummanruskeaan.

Romanttinen roosa
Lämmin ruosteinen roosa vai tumma viileä roosa liilan ja harmaan vivahteilla? Jokaiseen tunnelmaan löytyy sopiva vaaleanpunainen sävy.

Levollinen vihreä
Vihreä väripaletti ulottuu maanläheisistä vihreän sävyistä tyylikkääseen tummanvihreään ja sisältää myös hillittyjä turkoosin sävyjä.

Elegantti sininen
Luo rento ilmapiiri tyylikkäällä tummansinisellä, viileällä vaaleansinisellä tai lämpimällä harmaansinisellä. Sinisen sävyissä on mistä valita.

Chalk tapetti shades carnelian