Cole & Sonin Mariinsky Damask -tapettimallistossa hehkuu draama

Cole & Sonin Mariinsky Damask -tapettimallistossa hehkuu draama

Teatterin, oopperan ja baletin maailmasta inspiraationsa ammentava historiallisten tapettimallien kokoelma, jonka klassisissa ornamenteissa juhlivat elegantit mittasuhteet, klassiset yksityiskohdat ja rikas värimaailma.

Jokainen malliston kymmenestä kuosista on kunnianosoitus näyttämöiden tähdille ja maailmankuuluille teattereille. Ylellinen damaskitapetti Petrouchka tuo tilaan kuin tilaan voimallista väriä ja draamaa. Kuosi kunnioittaa 1600-luvulla keksittyä, kalliita samettisia seinävaatteita imitoivaa painamistapaa, jossa tapettipaperiin lisättiin synteettisiä tai villaisia kuituja.

Carousel Stripe on Cole & Sonin arkistojen kätköistä löytynyt aarre, joka päivitetty ja luotu uudelleen käyttämällä kahdessa alkuperäisessä väriyhdistelmässä innovatiivisia moderneja painotekniikoita. Tapetin jujuna on kymmenellä eri metallivärillä toteutetut harjatut raidat. Kuosin valmistus on edelleen teknisesti yksi haastavimmista toteuttaa.

Antique Mirror –kuosissa ajan hampaan syömä peililaattapinta kiinnittää takuuvarmasti katseet. Tapetissa on käytetty epätyypillisiä painotekniikoita: Heijastusefekti on luotu käyttämällä foliota sekä läpinäkyvää mustetta. Suosittelemme tilaamaan näytekappaleen, koska todelliset värit voivat vääristyä näytöllä.
Osta verkkokaupasta!