Cole & Sonin tapettimallisto, Martyn Lawrence Bullard, juhlistaa eri kulttuurien käsityöläisten taitoja

Cole & Sonin tapettimallisto, Martyn Lawrence Bullard, juhlistaa eri kulttuurien käsityöläisten taitoja

Brittiläisen luksustapettien valmistajan Cole & Sonin huikaiseva tapettimallisto Martyn Lawrence Bullard tarjoaa valtavan paletin runsaskuosisia tapetteja, jotka ovat kuin elävä kunnianosoitus maailman eri kulttuureiden käsityöläisten uniikeille kädentaidoille.

Maailmaa syleilevä mallisto on käsin toteutettu Cole & Sonin studiossa yhteistyössä sille nimensä luovuttaneen nimikkosuunnittelijan Martyn Lawrence Bullardin kanssa. Sekä idän ja lännen kulttuurien vaikutukset yhdistyvät tässä yksityiskohdiltaan ylitsevuotavaisessa ja värimaailmaltaan elegantissa tapettimallistossa.

Martyn Lawrence Bullard on palkittu, kansainvälisesti tunnustettu suunnittelija. Hänet tunnetaan laajan tyyliskaalan hallitsijana, joka luo monivivahteisia, mutta hienostuneita ja luokseenkutsuvia sisustuskokonaisuuksia. Lawrence Bullard on suosittu televisiopersoona ja alan huippuammattilainen, jota pidetään yhtenä maailman johtavimmista sisustussuunnittelijoista.

Tapeteissa toistuvat kauniisti erilaiset täyteläiset muodot kiillotetun hopean, tinan ja pehmeän kullan sävyissä. Näillä tapeteilla luot tiloja, joissa on lämpöä ja syvyyttä. Modernit Hollywoodin inspiroimat palmukuosit ja perinteiset englantilaiset kasvikuviot räväkissä lehdenvihreän, vaaleanpunaisen ja painomusteensinisissä väreissä ovat pohjana Martynin rakastamalle koristeellisuudelle.

”Malliston sisällä modernit ja epätavalliset väripaletit suodattuvat jopa muinaisten kulttuurien luomiin muotoihin, tehden ne tuoreiksi ja jännittäviksi. Tämä mallisto on tehty yhtä ainutlaatuiseksi kuin mitä sinäkin olet.”