Coloured by Studio Engblad tuo kotiisi kauneimmat värit

Coloured by Studio Engblad tuo kotiisi kauneimmat värit

Nyt puhutaan väreistä: tunnelmasta, jonka ne luovat niin tiloihin kuin ihmisiinkin sekä vuorovaikutuksesta niiden välillä.

Joko tutustuit uuteen näytepalveluumme?


Engblad & Co on luonut dynaamisen Coloured by Studio Engblad  -tapettimalliston, jonka värisävyt liikkuvat tummuuden ja vaaleuden puolessavälissä. Jokaisella sävyllä on oma luonteensa ja ne miellyttävät silmää. Tyylikkään geometrisesti kuvioidut tapetit tuovat huoneesi persoonallisuuden entistä paremmin esiin.

Mikä on malliston juju?

Kuvioiden väritys, seinän käyttäminen ikään kuin tyhjänä maalauspintana, valonheijastukset eri vaiheissa päivää, sinun omat värimieltymyksesi yhdistettynä tutkimuksiin värien vaikutuksesta mieleen. Tämä kaikki tiivistyy yhteen, kun täydellinen sävy löytyy. Sävy, joka on yhtä täydellinen niin tänään kuin huomennakin. Ajassa oleva, mutta myös aikaa kestävä.

“Väri on erittäin tärkeä mielialan säätelijä huonetiloissa. Kun suunnittelimme Coloured by Studio Engblad -mallistoa, valitsimme huolellisesti sävyt, joilla on tunnetusti mielialaa kohottavaa vaikutus ja jotka täydentävät helposti muuta sisustusta”, sanoo Head of Design
Ingela Wingborg Studio Engbladista.

”Tapettien kuoseihin on lisätty uusia dimensioita käyttäen eri kuvioita, kuten geometrisiä tyylittelyjä ja erilaisia variaatioita luonnon eri teemoista. Coloured by Studio Engblad -mallistossa on kyse enemmän kuin pelkistä väreistä: Käyttämällä saman värin eri vahvuisia sävyjä voimme luoda upean kokonaisvaltaisen värikokemuksen.”

Kun tarvitset sisustusapua

Ota yhteyttä Värisilmän Tunnetila-sisustuspalveluun ja saat avuksesi henkilökohtaisen sisustusneuvojan. Hän auttaa sinua löytämään mieleisesi sävyt ja pintamateriaalit. Palvelu on maksuton. Tehdään haaveistasi totta!

Tutustu Tunnetila-sisustuspalveluun