Digitaalinen showroom auttaa laattatyylin valinnassa

Digitaalinen showroom auttaa laattatyylin valinnassa

Värisilmän digitaalisen showroomin avulla hahmotat, miltä erimalliset, -kokoiset ja -sävyiset laatat näyttävät suurempina pintoina ja osana huoneen sisustusta. Voit kokeilla keittiön, kylpyhuoneen, olohuoneen ja ulkoterassin sisustamista laatoilla.

Digitaalisen showroomin käyttö on helppoa ja hauskaa. Voit rohkeasti sommitella ja kokeilla erilaisia tyylejä. Miltä iso laatta näyttää lattiassa? Entäpä vaikka punainen laatta seinässä? Yhdistelemällä ja vaihtamalla voit kokeilla lukuisia eri vaihtoehtoja ennen päätöksen tekoa.

Tee näin:

1. Valitse ensin haluttu tila, jonka havainnekuvaan haluat sommitella erilaisia laattoja: keittiö, kylpyhuone, olohuone vai ulkoterassi?

2. Kun olet valinnut halutun tilan, klikkaa Suunnittelu-painiketta. Sivun alareunaan aukeaa laattavalikko. Vaihtoehtoja voi suodattaa esimerkiksi laatan koon, värin tai pinnan kiiltoasteen mukaan. Voit myös  vapaasti kokeilla erilaisia saumalaastin sävyjä.

3. Lopuksi voit lähettää suunnitelmasi sähköpostiisi valitsemalla oikeasta alakulmasta yhteenveto-valikon.

Digitaalisen showroomin tuotteet eivät suoraan vastaa Värisilmän tuotevalikoimaa, mutta ne auttavat sinua määrittämään itsellesi mieluisan tyylin suunnitteluvaiheessa. Värisilmä-liikkeissä me autamme löytämään ne tuotteet, joilla valitun tyylin voi käytännössä toteuttaa.

Iloa suunnitteluun!

Siirry Digitaaliseen Showroomiin

digitaalinen_showroom2