uutuuslaattakuvasto uutuuslaattakuvasto

Digitaalisella Showroomilla ideoit kotisi uudet sävyt

Digitaalisella Showroomilla ideoit kotisi uudet sävyt

Digitaalisen Showroomin sopii sekä ulko- että sisäpintojen suunnitteluun. Aloita uuden sisustuksen tai rakennusprojektin suunnittelu kotona.

Monet remontti- ja etenkin sisustusprojektit kompastelevat siinä kohdassa, kun pitäisi tehdä päätöksiä pintamateriaalien suhteen. Onko tietty maalin sävy liian tumma tai vaalea kun sen laittaa seinään, miten kivan näköinen laatta tai tapettikuosi toimii suurena pintana? Tarjoamme käyttöösi maksutta suunnitteluohjelman, jolla pääset ideoimaan kotisi uutta ilmettä.

Avaa Digitaalinen Showroom

Työkalussa on valmiina esimerkiksi kuva mallitalosta terasseineen, johon voit sommitella erilaisia ulkomaali- ja laatoitusvaihtoehtoja.  Samoin valmiina erilaisia sisätiloja, joihin voit valita esimerkiksi lattia- ja seinälaattoja. Digitaalisen Showroomin tarjoamat vaihtoehdot eivät suoraan vastaa Värisilmän tuotevalikoimaa, mutta työkalu auttaa sinua määrittämään itsellesi mieluisan tyylin suunnitteluvaiheessa.

Värisilmä-myymälässä Tunnetila-sisustussuunnittelija auttaa sinua löytämään oikeat tuotteet, jolla tyylin voi käytännössä toteuttaa. Suunnittelupalvelumme ovat tarjolla myös ilman lähikontaktia, kaikki mitä tarvitset, voidaan hoitaa etäyhteydellä. Varaa aika netissä tai soita myymälään.

Varaa aika suunnitteluun

 

Ota myymälään yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Sisustamisen ja remontoinnin ammattilaisiltamme saat tietoa tuotteistamme, neuvoja ja suunnitteluapua.