Engblad & Co:n Lounge Luxe -tapettimallisto tuo luksushotellin tuntua kotiin

Engblad & Co:n Lounge Luxe -tapettimallisto tuo luksushotellin tuntua kotiin

12 eri kuosin Lounge Luxe on ilo kaikille aisteille.

Malliston tapeteissa yhdistyvät koskettamaan kutsuvat materiaalit, hienostuneet kuosit, kimaltava helmiäinen ja samettinen nukkapinta. Väreinä ovat kermanvalkoisen ja muiden vaaleiden sävyjen lisäksi täyteläinen vihreä, ruskea ja turkoosi. Monet tapeteista hohtavat myös kullan, hopean ja pronssin sävyissä.

Malliston suunnittelija Madeleine Sidemo kuvailee värimaailmaa huomaamattoman rohkeaksi. ”Sävyt ovat luontevasti läsnä, mutta hienovaraisella tavalla. Sävyt toimivat myös hämmästyttävästi vuorovaikutuksessa huonekalujen kanssa. Kaikki kuosit synnyttävät upeita kontrasteja yhdisteltynä pähkinään, teakiin tai muihin tummiin puulajeihin.”

Ruotsalaisen tapettitalo Engblad& Con Lounge Luxe on ylellinen tapettimallisto, jonka inspiraation lähteenä ovat toimineet luksushotellit ympäri maailmaa. Modernin elegantti ja samalla tyylikkään retro mallisto henkii myös 1920- ja 1960-lukua.

Usein sanotaan, että jokaisella klassisella hotellilla on upea tarina. Ikimuistettava hotellikokemus koostuu monesta asiasta, eikä vähiten sisustuksen ja kalusteiden luomasta tunnelmasta.

Ikonisten hotelliklassikoiden kuten Hiltonin ja Waldorf Astorian inspiroima Lounge Luxe- mallisto esittelee nämä visuaalisesti. Eksklusiivisen malliston kuosit vievät ajatukset Välimereltä Kalifornian rannoille ja Kanadan vuoristoista Monacoon ja samalla ne tarjoilevat aikamatkoja eri vuosikymmenien tyyliin.

”Iloinen 1920-luku on innoittanut esimerkiksi Pigalle-kuosia, jossa toistuvat graafiset art deco –henkiset viuhkakuviot. Hienostuneen retron Waldorf-tapetin nurkista pyöristetyissä neliöissä näkyy puolestaan kultaisen kuusikymmentäluvun vaikutteet”, kertoo kokoelman suunnittelija Madeleine Sidemo.

”Halusimme tässä mallistossa vangita luksushotellin aulassa vallitsevan ylellisen ilmapiirin ja ilmaista sitä tapettien värien ja huolellisesti suunnitellun kuviomaailman kautta”, hän jatkaa.

”Lounge Luxe -mallistossa yhdistyy tasapainoisesti klassinen ja moderni, se on samaan aikaan sekä chick että cool. Minusta malliston suurin kauneus piilee siinä, että se antaa kenelle tahansa mahdollisuuden kokea matkusteluun kuuluvan tunteen kotona, tunteen arjen yläpuolelle kohoamisesta”, Madeleine sanoo.

Lounge Luxe -tapetit saatavilla kaikista Värisilmä-liikkeistämme ja verkkokaupasta.

Osta verkkokaupasta