Esta Tammi Village -parketti tarjoushintaan lokakuussa

Esta Tammi Village -parketti tarjoushintaan lokakuussa

Inspiroidu lokakuussa verkkokaupan tarjouksestamme ja toteuta sisustusunelmasi upealla parketilla. Tutustu Esta Tammi Village-parkettiin ja hyödynnä verkkokauppatarjous. Muistathan, että asiantuntijamme auttavat maksutta sisustukseen ja maalaukseen liittyvissä kysymyksissä myös etäyhteyksin.

Uudista kotisi lattia Esta Tammi Village -parketilla

Piristä kotiasi 14 mm:n 3-sauvaisella Tammi Village-parketilla. Parketilla on kolmikerrosrakenne: pintaviilu on 3,2 mm tammea, välikerros on kuusipuuta ja pohja koivua. Parketin pinnassa on mattalakka ja lajitelmassa on hieman vaaleaa pintapuuta ja oksakohtia. Lopputuloksena on luonnollisen näköinen, kaunis puulattia. Parkettilaudan päädyt ovat vahvistettu koivuvanerilla, jolla varmistetaan Uniclick-pontin maksimaalinen vetolujuus kaikissa olosuhteissa. Lisäksi kaikilla sivuilla on taittopontti, joka helpottaa asennusta.

Tee kodistasi täydellinen juuri sinulle Tammi Village -parketilla tarjoushintaan 30,90 €/m2. Tarjous voimassa verkkokaupassa 1.-30.10.

Tutustu tuotteeseen

Tilaa mallipalat kotiin tai myymälään ilman toimitusmaksua

Haluatko kokeilla oikeassa ympäristössä laatan, tapetin, lattian tai maalisävyn toimivuutta ennen kuin tilaat? Tilaa kätevästi mallipalat näytepalvelustamme ja valitse maksuton toimitus joko suoraan kotiin tai myymälään.

Mallipaloja voi tilata kerralla jopa 25 kappaletta. Unelmien värien maalilastut ovat ilmaisia, muut näytepalat maksavat 1,50-1,90 €/kpl.