Antibakteeriset Eterna-laatat tuovat välimerellistä tunnelmaa, turvallisesti

Antibakteeriset Eterna-laatat tuovat välimerellistä tunnelmaa, turvallisesti

Hienostuneissa, kiveä jäljittelevissä Eterna-laatoissa on ainutlaatuisia turvallisuusominaisuuksia. Niissä käytetty hopeaionisointiin perustuva CleanOut-teknologia vähentää mikrobikuormitusta laattapinnalla jopa 99,9 prosenttia. StepWiseTM-teknologia puolestaan estää liukastelua.

Aistikas Eterna-mallisto tuo kodin pinnoille hillittyjä marmorin ja hiekkakiven kuvioita ja sävyjä. Monipuolista laattaa voi laittaa niin seiniin kuin lattioihinkin ja se soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Eterna-laatta kylpuhuoneen seinässä

Luonnollinen mallisto luo harmoniaa ympärilleen, tuoden samalla ylellistä tuntua. Eleetön Blanco muistuttaa hiekkakiveä ja Arena tuo mieleen merenrannan hiekan. Kuvioinniltaan näyttävämmät Mix Multicolor ja Mix Beige hehkuvat eri marmorin sävyissä.

Eterna-laatta kylpyhuoneessa

Ainutlaatuista puhtautta, ei liukastelua

Eterna-laatoissa käytetty CleanOut-teknologia estää mikrobien ja bakteerien kasvun ja lisääntymisen pinnoilla. Hopeaionisointia hyödyntävä CleanOut poistaa mikrobit jopa 99,9-prosenttisesti ja samalla se neutraloi myös hajut.

Teknologia on vaaraton ihmisten ja eläinten terveydelle, eikä laatasta irtoa mitään ympäristöä vahingoittavaa ainetta.

Eterna-laatta keittiön lattiassa

CleanOut-teknologian antibakteerisuus täyttää kansainvälisen ISO 22916-standardin vaatimukset.

Eterna-laatta makuuhuoneen seinässä

Eternassa on hyödynnetty myös StepWiseTM -teknologiaa. Sillä laattapintaan saadaan luotua kitkalla liukkaudenesto-ominaisuus, ilman että pinnan sileydestä joudutaan tinkimään.

Eterna-laatta olohuoneen lattiassa

Eterna-laatat on valmistettu 40-prosenttisesti kierrätetystä materiaalista. Ekologisuutta henkivä mallisto on hyvä valinta, kun haluaa kotiinsa luonnollista ja turvallista kauneutta.

Eterna-laatta keittiön seinässä