Falsterbo III -tapettimallisto tuo kotiin lämpöä ja rauhallista tunnelmaa

Falsterbo III -tapettimallisto tuo kotiin lämpöä ja rauhallista tunnelmaa

Ruotsin suloisen kesän inspiroimassa tapettimallistossa on sekä Boråstapeterin kuosiarkiston helmiä kuin uudempaakin designia.

Ah, kesä koko kauneudessaan! Mikä sen mukavampaa kuin nauttia kuppi kahvia vilpolassa ja ihailla vaihtuvaa kukkaloistoa, kesäkuun sinisisistä syreeneistä aina syyskuiseen daalioiden mereen. Sitten voikin aloittaa siirtymäriitit syksyyn, poimia kypsiä omenoita ja haravoida lehdet. Katso video:

Falsterbo III -tapettimallisto on kuin säilöisit kesän kaikki tunnelmat talteen ja toisit ne kotiin nautittavaksi ympärivuotisesti. Mallistoon on valittu Boråstapeterin rakastetuimpia klassikkokuoseja ja niiden rinnalle on tuotu myös aivan uutta designia. Mallistossa on kolmetoista toisiinsa hyvin sopivaa kuosia, jotka houkuttelevat koskettamaan.

Dahlia Garden -tapetin tiivis kuosi luo huoneeseen rauhallisen ja viihtyisän tunnelman.

Dahlia Garden on rehevä, suurikukkainen tapetti, joka esittää upeita daalioita viehkeitä lehtiä vasten. Arts & Crafts -tyylinen kukkakuosi on käsin maalattu, ja se on liimapainettu kolmessa eri värivaihtoehdossa.

Daisy on puolestaan pienikuvioinen tapetti, joka tulvillaan pieniä, tyyliteltyjä kaunokaisia. Kuosi edustaa perinteistä ruotsalaista tyyliä ja muistuttaa vanhempia, laattapainotekniikalla toteutettuja puuvillakankaita.  Saatavana on viisi värivaihtoehtoa.

Daisy-tapetin kuosi luo levollisen, mutta elävän vaikutelman, joka näyttää kaukaa katsottuna lähes yksiväriseltä.

Midsummer Eve -tapetti tuo mieleen kesän ja juhannuksen. Saatavana myös mustapohjainen vaihtoehto.

Kukallinen Midsummer Eve -tapetti on saanut innoituksensa ruotsalaisesta juhannusperinteestä, jossa poimitaan seitsemän erilaista kukkaa. Myös tämä kuosi on käsin maalattu ja se on toteutettu perinteisellä liimapainotekniikalla. Tapetissa hehkuu kissankelloja, akileijoja ja muita niityiltä ja mökkipihoilta tuttuja kukkia joko mustalla tai valkoisella pohjalla

“Falsterbo III -malliston tapeteista löytyy kesän ensi kukkien odotusta ja kaipausta, keskikesän kukkaloiston riemua ja syksyn värejä. Tähän mallistoon oli helppo inspiroitua pohjoismaisesta kesästä ja vuodenaikojen vaihtelusta. Toivon että mallistoon sisällytetty rakkaus tätä meitä ympäröivää kauneutta kohtaan löytää tiensä ihmisten koteihin ja sydämiin”, sanoo designer Jenny Hahne Gadd Boråstapeterilta.

Ingrid Marie kuvaa omenapuuta kevään uhkeassa kukkaloistossa. Myös vaaleapohjainen kuosi.

Kaikkiaan mallistossa on 38 eri väri- ja kuosivaihtoehtoa. Ne on valmistettu Boråsissa Boråstapeterin omassa tehtaassa, jossa kestävään kehitykseen kiinnitetään erittäin paljon huomiota. Tapetit valmistetaan kokonaan ilman vaarallisia aineita ja mahdollisimman pienellä ympäristökuormituksella. Kaikki väriaineet ovat vesipohjaisia ja raaka-aineet tulevat kestävästi kasvatetuista pohjoiseurooppalaisista metsistä.

Kun tarvitset sisustusapua

Ota yhteyttä Värisilmän Tunnetila-sisustuspalveluun ja saat avuksesi henkilökohtaisen sisustusneuvojan. Hän auttaa sinua löytämään mieleisesi sävyt ja pintamateriaalit sekä on suunnitteluapuna projektissasi, olipa kyseessä yhden seinän tapetti tai koko talon remontti. Palvelu on maksuton. Tehdään haaveistasi totta!

Tutustu Tunnetila-sisustuspalveluun

Tapetointikoulu

Kuitu- eli non-woven -tapeteilla tapetointi on helppoa ja se onnistuu keneltä tahansa. Oikeat työkalut ovat puoli iloa ja niillä tapetointi sujuu leikiten. Varmista, että sinulla on kaikki tarvittava, ennen kuin aloitat ja tutustu tapetointiohjeisiin.

Tutustu tapetointiohjeisiin