Ghost ja Play -laatat: rähjäistä glamouria

Ghost ja Play -laatat: rähjäistä glamouria

Onni suosii laatoittajaa. Huikeita vaihtoehtoja erityisesti dramaattisten kivikuosien ystäville. Jos haluat luoda laatoilla dramaattista, jopa mystistä tunnelmaa, se onnistuu Play- ja Ghost-laatoilla!

Play-laatat muistuttavat kaiken katoavaisuudesta

Aika syö ja kuluttaa niin metallia kuin keraamista pintaakin eikä mikään lopulta kestä. Nautitaan siis tästä hetkestä koska se on ainoa, mitä meillä on! Italialaiset PLAY-laatat poikkeavat rohkeasti valtavirrasta. Ne eivät kiillä, pröystäile tai tuo itseään esiin vaan ne ovat kuin melankolinen muistutus kaiken väliaikaisuudesta. Jonkinasteisella rappioromantiikalla leikitteleviä laattoja on Värisilmän valikoimassa kahta näyttävää mallia. Katso video
Ruosteen syömää metallipintaa jo nimensäkin puolesta muistuttava Oxide on tehokeino jo itsessään. Riipaisevan upeat Oxide-laatat sopivat kohteisiin, joissa vaaditaan anteeksipyytelemätöntä asennetta. Re-Used-laatat ovat tarkoituksella kuin parhaat päivänsä nähnyttä majolica-keramiikkaa. Auringon haalistama efekti tuo Re-Used-laattoihin hyvällä tavalla hyppysellisen haikeutta.

Ghost-laatat – ripaus rähjäistä glamouria

Ghost-malliston ainutlaatuinen estetiikka perustuu näiden näyttävien laattojen kahden erilaisen, sileänkiiltävän ja kulunutta laastipintaa muistuttavan tekstuurin väliseen jännitteeseen. Eleettömästi sävytettyjen, aavistuksen mystisten laattojen väriskaala sisältää niin neutraaleja ja pastellisia kuin intensiivisempiäkin vaihtoehtoja.
Katso video
Värisilmän varastovalikoimissa Ghost-laattoja on neljää väriä: grey, sage, jade ja taupe. Suorakulmaiset laatat ovat kooltaan 30×60 ja neliön malliset 60×60 cm. Lisäksi mallistossa 30×30 cm kokoinen mosaiikkilaatta.

Kun tarvitset sisustusapua

Ota yhteyttä Värisilmän Tunnetila-sisustuspalveluun ja saat avuksesi henkilökohtaisen sisustusneuvojan. Hän auttaa sinua löytämään mieleisesi sävyt ja pintamateriaalit. Palvelu on maksuton. Tehdään haaveistasi totta!

Tutustu Tunnetila-sisustuspalveluun