Graphic World -mallistossa inspiraation lähteinä avaruus, luonto- ja kaupunkimaisemat

Graphic World -mallistossa inspiraation lähteinä avaruus, luonto- ja kaupunkimaisemat

Yksinkertaisia ja näyttäviä kuvioita sisältävä Graphic World on elegantti ja moderni tapettimallisto, joka sopii moniin eri tiloihin ja sisustustyyleihin.


Innoitusta tapetteihin on saatu avaruudesta ja kaupunkien betoniviidakoista, luonnon pehmeistä muodoista ja jännittävistä geometrisistä kuvioista. 37 eri kuosia käsittävän Graphic World -malliston värimaailma on pehmeä. Se koostuu syvistä ja vaaleista sinisen, harmaan ja vihreän sävyistä sekä puuterimaisista pastelliväreistä. Joissakin tapeteissa on myös metallinhohtoisia yksityiskohtia. Tilaa tapetit verkkokaupasta tai poikkea Värisilmä-liikkeeseen.

Osta verkkokaupasta

Graphic World -tapettimallistoAurinkokuntaamme kuvaavan Orbit-tapetin upeassa kuosissa planeettojen kiertoradat ulottuvat kahdelle tapettivuodalle. Se on yhtä helppo kohdistaa kuin tavallinenkin tapetti, mutta lopputulos on entistä vaikuttavampi! Auringon ja planeettojen marmorointi toimii hienona kontrastina tummansiniselle mattataustalle. Hennon kullanhohtoinen painatus tekee kuosista vieläkin elävämmän. Tämä tapetti on ainutlaatuinen valinta makuuhuoneeseen, työhuoneeseen tai lastenhuoneeseen.

Graphic World -tapettimallistoTummassa Willow-tapetissa on orgaaninen kuosi, joka muodostuu tummanharmaista tyylitellyistä lehdistä ja oksista siniharmaalla taustalla. Tapetin suunnittelija on luonut kerrosten ja kollaasitekniikan avulla siihen syvyyttä ja liikettä. Tapetissa on lisäksi pehmeä kangasmainen tuntu, mikä luo huoneeseen kotoisan ilmapiirin. Tämä moderni skandinaavinen tapetti, jonka ilme on tyyni ja meditatiivinen, sopii täydellisesti esimerkiksi makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen.

Graphic World -tapettimallistoGraafisessa Triangular-tapetissa on jännittävä geometrinen kuosi. Kauempaa katsottuna ohuet viivat sulautuvat yhteen ja luovat vaikutelman eri sävyistä. Lähempää tarkasteltuna ne puolestaan erottuvat värien kanssa täysin toisella tavalla. Tämä vaihteleva ja elävä kuosi sopii yhtä hyvin sekä pienille että suurille seinäpinnoille.

Graphic World -tapettimallisto

Diamonds-tapetissa on yksinkertainen mutta vaikuttava geometrinen kuvio. Tyylikäs ja jännittävä graafinen tapetti sopii yhteen monenlaisten sisustustyylien kanssa. Hillityn hohtavan kultaisen painatuksen ilme vaihtelee sen mukaan, mistä kulmasta valo lankeaa. Se on harkittu yksityiskohta, joka luo sisustukseen upeaa dynaamisuutta. Diamonds-tapetista on saatavana neljä lempeää värivaihtoehtoa.

Graphic World -tapettimallisto

Diamonds

Graafisessa Angle-tapetissa on pelkistetty geometrinen kuvio, jossa on jännittävä rytmi. Tapetti tuokin mieleen funkkistyylin selkeät linjat. Kuosia ovat innoittaneet urbaanista ympäristöstä tutut muodot, esimerkiksi sähköjohdot ja mastot.

Graphic World -tapettimallisto

Angle

Ylellisessä Arch-tapetissa on suuria hopeanhohtoisia arkkitehtonisia kaaria harmaalla marmoroidulla taustalla. Kun valo osuu tapetin viivoihin, ne luovat koko huoneeseen ainutlaatuisen ilmeen! Marmorointi ja hopeanhohde nostavat kuosin uusiin ulottuvuuksiin. Tämä pehmeän aaltoileva tapetti todella tekee vaikutuksen. Se sopii loistavasti vaikkapa olohuoneeseen tai eteiseen.

Graphic World -tapettimallisto

Arch

Digitaalipainetut tapetit tehosteseiniksi

Nordic Night on tehostetapetti, jota ovat innoittaneet pohjoisen kirkkaat tähtiyöt ja usvaiset nukkuvat metsät. Vaikka tapetti on dramaattinen ja näyttävä, se luo huoneeseen silti rauhallisen ja harmonisen tunnelman. Digitaalisesti painetun tapetin kuvio on kokonaisuudessaan 360 cm leveä ja 265 cm korkea. Jos seinäala on suurempi, kuviointia voi jatkaa korkeus- ja leveyssuunnassa. Graphic Wall on moderni digitaalipainettu tehostetapetti, jossa on geometrinen, kuusikulmioista muodostuva kuvio ja betonia muistuttava tausta. Kuosi kasvaa seinällä timantinmuotoisten tippukivien tapaan. Tapetista on saatavana kaksi värivaihtoehtoa, sinisävyinen Graphic World 8846 ja tummanharmaa Graphic World 8847. Kuvio on kokonaisuudessaan 360 cm leveä ja 265 cm korkea. Jos seinäala on suurempi, kuviointia voi jatkaa korkeus- ja leveyssuunnassa.

Graphic World -tapettimallisto

Graphic Wall

Graphic World -tapettimallisto

Nordic Night


Mikä tapetti sopisi sinun kotiisi?

Kun sisustuksesi kaipaa uudistamista tai rakennat uutta kotia, ota yhteyttä Värisilmän Tunnetila-sisustuspalveluun ja saat avuksesi henkilökohtaisen sisustusneuvojan. Hänen avulla löydät mieleiset tapetit tai vaikka koko kodin pintamateriaalit ja muutat ideasi toimivaksi kokonaisuudeksi. Huolella tehty määrä- ja kustannuslaskelma auttaa välttämään epämieluisat yllätykset remonttibudjetissa.

Lue Tunnetila-sisustuspalvelusta

 

Siirry verkkokauppaan