Heinäkuun ihanat tapettitarjoukset

Heinäkuun ihanat tapettitarjoukset

Remontoi ja sisusta heinäkuun tarjouksien avulla kaunis koti ja tilaa verkosta ihanat tapetit. Muistathan, että asiantuntijamme auttavat maksutta sisustukseen ja maalaukseen liittyvissä kysymyksissä myös etäyhteyksin.

Kysy tarjouksia myös lähimmästä myymälästäsi.

Borosan EasyUp 17 -tapetit heinäkuussa –30 %

Malliston suosio vuodesta toiseen piilee sen monipuolisuudessa. Laajan malliston tapeteista löytyy moniin sisustustyyleihin sopivia vaihtoehtoja ja selkeät tapetit toimivat hyvin eri tiloissa. Borosan EasyUp 17 on visuaalisesti juuri tämän hetken trendeissä kiinni: siitä löytyy vaihtoehtoina niin graafisesti toteutettuja luonnonteemoja, yksivärisiä retroprinttejä kuin koristeellisia kukkaornamenttejakin.

Borosan EasyUp 17 –tapettimallisto tuo harmonista tunnelmaa kodin kaikkiin huoneisiin. Tilaa helposti verkkokaupasta.

Tänä kesänä maalataan tunteella ja Unelmien väreillä

Löydä unelmiesi sävyt ja kohteeseen sopivat maalit yhdessä maaliasiantuntijamme kanssa. Valikoimistamme saat oikeat maalit kaikkiin kohteisiin.

Tutustu kesän ulkomaaleihin

Sisustusapua ja vinkkejä valintoihin etänä

Värisilmän Tunnetila-suunnittelijat sekä väri- ja maaliasiantuntijat auttavat valinnoissasi myös etänä. Varaa maksuton aika suunnittelijalle ja asioi turvallisesti sähköisten kanavien kautta.

Varaa aika Tunnetila-sisustuspalveluun

Tilaa mallipalat ilman toimitusmaksua

Haluatko kokeilla laatan, tapetin, lattian tai sävyn toimivuutta ennen kuin tilaat? Tilaa mallipalat kotiisi verkosta – nyt ilman toimitusmaksua.