Nahkasandaali on auringon paahdetta ja rentoa oleilua

Nahkasandaali on auringon paahdetta ja rentoa oleilua

Nahkasandaalin hiekkainen sävy tuo mieleen kuuman auringon paahteen ja raukean oleilun. Maanläheiseen Maailman rannoilla -väriteemaan kuuluva sävy on nappivalinta, kun halutaan pehmeää ja lämpöistä sisustusta.

Heinäkuun Unelmien Väri, harmoninen Nahkasandaali on tyylikäs yleissävy. Se toimii lattiapintoina kodin kaikissa tiloissa, hyvänä taustana muulle sisustukselle tai tehostevärinä vaaleampien sävyjen kanssa. ”Nahkasandaali on hyvin monikäyttöinen: Se on ihana sellaisenaan ja yhdisteltynä muihin väreihin”, sanoo Tunnetila-suunnittelija Susanna Vuoti Värisilmä Oulaisista.

Aina löytyy aikaa pienelle maalausprojektille!

Katso, miten heinäkuun Unelmien Väriä, ihanaa beigeä Nahkasandaalia on käytetty kivien mandala-kuvion maalamisessa.

 

Valkoinen ja turkoosi antavat potkua

Valkoinen sopii raikkaasti Nahkasandaaliin ja turkoosi tuo kesäiseen kokonaisuuteen sopivasti piristystä. ”Muun muassa Frame Decoro Milk -laatta toteuttaa tätä yhdistelmää ja istuu hyvin kylpyhuoneeseen tehosteeksi tai keittiön välitilaan”, Susanna sanoo.

Samaa värileikkiä voi toteuttaa kodin seinäpinnoilla valitsemalla eri tiloihin eri sävyt samasta tapetista. ”Tämä onnistuu esimerkiksi ranskalaisen Caselion Swing-tapeteilla. Taitettua valkoista voi käyttää yleissävynä, turkoosia tehosteeksi oleskelutilaan ja makuuhuoneeseen Nahkasandaalin sävyä, joka luo ihanan rauhoittavan tunnelman”, Susanna visioi.

Loistava lattioissa, sointuu puuhun ja nahkaan

Lattioissa Nahkasandaali on etenkin omiaan. Sävyä löytyy kaikissa lattiamateriaaleissa.

”Sävy jatkuu lattioissa luontevasti, kun olohuoneen ja makuuhuoneiden lattiaksi valitsee vaikka Perfect Ek Rustic laminaatin. Kannattaa myös muistaa laatat lattioihin! Esimerkiksi neliön mallinen Rewind Argilla toimii mainiosti eteisessä tai keittiössä.”

Tunnetila-suunnittelija Susanna Vuoti Värisilmä Oulaisista.

Tunnetila-suunnittelija Susanna Vuoti Värisilmä Oulaisista.

Nahkasandaali on yksi beigevoittoisen Maailman rannoilla -väriteeman tummemmista sävyistä. Se toimii myös tehosteena, joka ei kuitenkaan hyökkää silmille. ”Nahkasandaalistakin on aistittavissa samoja sävyjä kuin nahassa tai puussa, joten se yhdistyy todella hyvin puisiin tai nahkaisiin huonekaluihin ja tuo ne kauniisti esiin”, Susanna sanoo.


Kun sisustaminen herättää kysymyksiä

Ota yhteyttä Värisilmän Tunnetila-sisustuspalveluun ja saat avuksesi henkilökohtaisen sisustusneuvojan.

Hän auttaa sinua löytämään mieleisesi sävyt ja pintamateriaalit. Palvelu on maksuton. Tehdään haaveistasi totta!
Tutustu Tunnetila-sisustuspalveluun