Iloa lastenhuoneisiin

Iloa lastenhuoneisiin

Kirkkaita värejä, hempeitä pastelleja, kivoja yksityiskohtia, jänniä efektejä...Mistä sinun lapsesi tykkää? Ilmettä piristävää pintaremonttia lastenhuoneeseen voitte suunnitella vaikka yhdessä lapsesi kanssa, neuvot ja vinkit saat Värisilmästä.

Tikkurilan vesiohenteiset maalit ovat hajuttomia ja turvallisia käyttää, ne ovat myös tuoreeltaan helposti vedellä pois pyyhkäistäviä. Lastenhuonetta maalatessa on tärkeää, ettei maaleista haihdu tai irtoa mitään haitallisia yhdisteitä pitkäaikaisenkaan käytön aikana. Esimerkiksi näillä maaleilla saat helposti ja nopeasti loihdittua upeita yksityiskohtia pikkuväen iloksi. Vain mielikuvitus on rajana!

Lisää vaihtoehtoja saat myymälöistämme, autamme sinua löytämään oikeat tuotteet ja välineet.

  • Magnetic on vesiohenteinen erikoismaali, jonka avulla saat seinäpintoja, joihin tarttuvat voimakkaat magneetit. Näin seinät säästyvät sinitarrojen ja teippien liimajäljiltä. Kokeile myös ilmoitus- ja muistitaulun tekoa.
  • Taika Glow -efektilakalla maalatut pinnat hohtavat pimeässä ja huone herää eloon myös valojen sammuttua! Loihdi upeat efektit ja ilahduta perheen pienempiä sekä tee kodistasi turvallisempi maalaamalla vaikkapa portaat ja pistorasiat pimeässä näkyviksi.
  • Taika Helmiäismaali pikku prinssien ja prinsessojen mieleen, vain mielikuvitus on rajana. Kaunis metallihohtoinen helmiäispinta tuo ripauksesta ylellisyyttä huoneeseen kuin huoneeseen. Helmiäismaaleilla voit uudistaa myös esineitä.

kids_kuu_kuu_01naulakko_kuvatkids_sirkus_06

Tapeteilla seinille hauskoja hahmoja tai klassikkokuoseja

Yhdistele rohkeasti tapettia maalattujen seinien kanssa ja luo viihtyisä kokonaisuus, jossa hyvä leikkiä, kasvaa ja unelmoida ja nukkua. Ruudut, raidat ja pallokuosit kestävät hyvin aikaa vaikka taaperosta teinivuosiin. Lexingtonin karttatapetit sopivat pienen matkailijan seinille mutta ovat myös aikuisempaan makuun. Harlekiiniruudut ja geometriset kuviot hempeissä sävyissä tuovat leikkisää ilmettä huoneeseen olematta liian lapsekkaita vaikka teinille. Aakkosia opettelevalle kirjainkuosi voi tuoda uusia virikkeitä opiskeluun ja kukkakuosit tuovat seinille kesäfiiliksen.

Etenkin moderneilla kuitu- eli non-woven -tapeteilla tapetointi on helppoa ja se onnistuu keneltä tahansa. Kokeile rohkeasti! Kuitutapetilla saat sileät seinät ilman näkyviä saumoja. Ne ovat myös erittäin peittäviä ja ne kestävät hyvin kulutusta. Tapetit pitävät muotonsa, joten tapetointi on vaivatonta. Oikeat työkalut ovat puoli iloa ja niillä tapetointi sujuukin leikiten.

lexingtonLexington_NewEngland_1883_Hallway_Detail

7320094004528.7.jpg