Unelmien värit

147 upean sävyn sisämaalien värikartta

Vuodenaikojen vaihtelu vaikuttaa meidän suomalaisten elämään enemmän kuin tulemme aina ajatelleeksikaan. Se näkyy selvästi meitä ympäröivässä luonnossa ja tuntuu jokapäiväisessä elämässä: Kuka ei tunnistaisi itsessään kevätpäivän pitenemisen riemua, kesäöiden huumaavuutta tai syksyn ensi kirpaisun aikaansaamaa haikeutta?

Jokaisella vuodenajalla on oman tunnelman lisäksi omat värimaailmansa. Pimeän hallitsemassa talvikaudessa nousevat esiin auringon nousun ja laskun taivaalle maalaamat siveltimenvedot. Kevät ja kesä ovat erityisesti valon, värien ja vihreän eri varianttien juhlaa, joka huipentuu aikanaan ruskan huikeaan loisteeseen. Tämän jälkeen värit taipuvat taas talven tahtoon ja hiljentyvät odottamaan uutta nousua.

Teemana vuodenajat

Tänä vuonna Unelmien värien teemana ovat vuodenajat. Esittelemme neljännesvuosittain tästä lähes 150 sävyn värikartastamme kuusi toisiinsa sointuvaa, kutakin vuodenaikaa kuvastavaa väriä. Niiden tarkoitus on inspiroida asiakkaitamme löytämään kotiinsa tunteen ja tilan yhteys.

Vuoden 2020 ensimmäinen Unelmien värien väripaletti on Talvi. Sukella talven Unelmien väreihin ja nauti!