Värisilmä-rahoitus sopii isojen ja pienten sisustushaaveiden toteutukseen. Lue lisää. Värisilmä-rahoitus sopii isojen ja pienten sisustushaaveiden toteutukseen. Lue lisää.

Unelmien värit niin sisä- kuin ulkomaalaukseen

Täältä löydät 147 ihastuttavaa sisämaalisävyä sekä 60 erityisesti ulkomaalaukseen soveltuvaa väriä.

Löydä tunteen ja tilan yhteys väreillä. Unelmien värit on Värisilmän oma sävykokoelma, josta löydät mieleisesi sävyt kodin jokaiseen huoneeseen. Taloon, vajaan, mökkiin ja muihin ulkokohteisiin maali- ja väriasiantuntijamme ovat valinneet valikoimasta omat, nimenomaan ulkokäyttöön soveltuvat Unelmien värit.

Teemana neljä vuodenaikaa

Kuka ei tunnistaisi kevätpäivän pitenemisen riemua, kesäöiden huumaavaa tunnetta tai syksyn ensi kirpaisun luomaa haikeutta? Tänä vuonna innostamme sinua löytämään kotiisi tunteen ja tilan yhteyden vuodenaikojen kautta. Poimimme neljännesvuosittain tästä lähes 150 sävyn värikartastamme toisiinsa sointuvia, vuodenaikoja kuvastavia värisävyjä.

Pimeän hallitsemassa talvessa korostuvat auringon nousun ja laskun taivaalle maalaamat siveltimenvedot. Kevät ja kesä ovat erityisesti valon, värien ja vihreän eri varianttien juhlaa. Syksy huipentuu ruskan upeaan loisteeseen.

Sukella Unelmien väreihin ja löydä oma suosikkisi! Kun haluat apua valintoihisi, Värisilmän asiantuntijat auttavat mielellään sinua löytämään oman sävymaailmasi.