Maalausurakka tiedossa? Kysy neuvoa tai varaa aika maaliasiantuntijalle! Maalausurakka tiedossa? Kysy neuvoa tai varaa aika maaliasiantuntijalle!

Unelmien Värit

Unelmien värejä kaikille aisteille

Unelmien Värit on 147 sävyä kattava kokoelma, joka koostuu suomalaisten suosikkisävyistä. Väripaletista löytyy niin ajattomia kestosuosikkeja kuin tämän päivän trendisävyjäkin ja tietysti kaikkea siltä väliltä.

Esittelemme kuukausittain näistä sävyistä yhden – kuukauden Unelmien Värin – jolloin tutustumme sen sävymaailmaan ja väriteemaan sekä sävyn kanssa yhteen sointuviin materiaaleihin.

Tammikuun Unelmien Väri on Aarre  kuuluu punertavien sävyjen Kaukokaipuu-teemaan.
Helmikuun Unelmien Väri Mielenmaisema, on talven voimasta kertova murrettu sininen.
Maaliskuun Unelmien Väri Hengähdys tuo vaaleudellaan tilaan valoa ja lämpöä.
Huhtikuun Unelmien Väri Liaani luo kotiin rauhan ja tekee sen ikivihreäksi. Tunnetko viidakon kutsun?

Unelmien Värit ovat helposti yhdistettävissä erilaisiin pintamateriaaleihin, kauniiksi kokonaisuuksiksi. Kysy meiltä neuvoa, niin sävytetään kotiisi sinulle mieluinen tunnelma. Tunnetila-suunnittelijan kanssa tutustut Unelmien Väreihin ja muutat sisustusideasi toimivaksi kokonaisuudeksi.

Unelmien Värit syntyivät mielen matkasta värien tunnelmiin. Väreillä on voimaa luoda mielikuvia, jotka muistuttavat meitä jostakin tutusta, kylmästä tai lämpimästä, turvallisesta tai jännittävästä. Värit avaavat myös ovia tuntemattomaan. Miltä väri kuulostaa? Miltä se tuoksuu ja tuntuu?

Jaoimme Unelmien Värit 10 kiehtovaan teemaan – lähde seikkailulle, löydä ja toteuta omat unelmasi!