Aistien valtakunta

Aistien valtakunta

Kosketa pintaa, kuuntele tarinoita, joita seinät kuiskivat. Luo ympärillesi valtakunta, joka herättää kaikki aistit.

Viileät harmaat antavat aistien valtakunnalle tilaa

Aistien valtakunnan sävyistä löytyy vaihtoehto, kun halutaan viileitä harmaita. Tämän elegantin teeman sävyt tekevät tilasta eleettömän ja neutraalin, sellaisen joka ei tukahduta aistituntemuksia vaan suo niiden ympärille väljyyttä ja ilmavuutta.

Jos tuntuu, että Aistien valtakunnan sävyillä tilan yleisilmeestä tulee liian kylmä, niitä kannattaa yhdistellä esimerkiksi Maailman rannoilla -teeman lämpöisien vaaleiden beigen sävyjen kanssa. Värisilmän Tunnetila-sisustuspalvelun suunnittelijat auttavat sinua mielellään!

Muista pintamateriaaleista Aistien valtakunnan sävyihin sopii erittäin kauniisti esimerkiksi harmaaksi petsattu tammi tai harmaanruskeat mosaiikit. Tapeteista Aistien valtakunnan harmaisiin sointuu esimerkiksi tummapohjainen, In Bloom -Strawberry field -tapetti (7214) sinisine ja sammalenvihreine sävyineen.

Huomaa, että Aistien valtakunnan puhtaimmat harmaat taittuvat herkästi siniseen, mikä tekee niiden käyttämisestä ja yhdistämisestä hieman haasteellista. Jos sinisyyttä haluaa korostaa, värejä kannattaa yhdistellä Veteen piirretty -teeman sävyjen kanssa.

Tutustu kaikkiin Unelmien Väreihin