Kaukokaipuu

Kaukokaipuu

Suitsukkeen tuoksua basaarikujalla. Karavaanin loputon vaellus, taustalla kuparin hohtoinen auringonlasku. Maalaa matka jonnekin kauas ja löydä keidas kodistasi.

Tammikuun Unelmien Väri Aarre on yksi Kaukokaipuu-teeman sävyistä.

Kaukokaipuun lämmintä tunnelmaa

Kaukokaipuu-teeman punertavat sävyt kutkuttavat mielikuvitusta. Näetkö sinäkin itsesi Idän pikajunassa katsomassa ikkunasta aurinkoa nousemassa punaisten hiekkadyynien takaa?

Teeman sävyt ovat hyvin käyttökelpoisia isoille pinnoille kun halutaan väriä, mutta ei liian hallitsevasti. Esimerkiksi vanhan roosan sävyt kuten Vuorenhuippu ja Marmoriveistos ovat käyttökelpoisia avoimiin korkeisiin tiloihin, joissa olohuone, eteinen ja keittiö ovat näkyvillä samaan aikaan.

Keittiöt ovat tiloja, johon ei voi viedä mitään ihmisravinnolle vieraita sävyjä vaan niiden pitää olla niin sanotusti syötäviä. Tyypillisesti keittiöissä seinäpintaa on kohtuullisen vähän, jolloin sinne sopivat myös voimakkaat ja intensiiviset värit. Kaukokaipuu-teeman sävyt ovat tähän käyttöön omiaan!

Kaukokaipuu-teeman sävyjä löytyy myös keraamisista laatoista, esimerkiksi värejä hehkuvasta Artisan-mallistosta.

Teeman eksoottiset, mausteiset sävyt tuovat lämpimän tunnelman keittiön lisäksi myös esimerkiksi takkahuoneen tyyppisiin tiloihin.

Tutustu kaikkiin Unelmien Väreihin