Mielen musiikkia

Mielen musiikkia

Leikittele duurisävyin, löydä rauha mollisävelistä. Luo väreistä sielusi sinfonia. Tee oma sovituksesi ja löydä sointujen suloinen harmonia.

Suomen luonto soittaa mielen musiikkia

Mielen musiikkia -teeman maanläheisillä ja lämpimillä väreillä on vahva kaikupohja meihin: Ne kumpuavat suoraan Suomen luonnosta ja tämän tuttuuden vuoksi ne ovat suomalaisten suosituimpia värejä.

Teeman värit ovat hyvin monikäyttöisiä. Vaaleat sävyt käyvät hyvin yleisväriksi kun halutaan hyvä, neutraali tausta muille väreille. Tummemmat sävyt kuten muhkeat ja herkullisen ruskeat Jazz ja Funky toimivat erityisen hyvin tehosteväreinä.

Kauniita ruskean sävyjä löytyy myös Rewind-laattamallistosta. Tule Värisilmä-liikkeeseen tutustumaan valikoimaan tai katso mallisto verkkokaupasta.

Sävyt ovat myös lempeästi yhdisteltävissä moniin muihin väreihin. Teeman ruskeat sävyt sointuvat hyvin yhteen Puutarhan juhlaa -teeman vihreiden kanssa. Samoin Kaukokaipuu-teeman mausteiset tummat värit löytävät helposti väritoverin tästä teemasta. Sukellus satuihin -teemasta esimerkiksi Mörrimöykky tai Taikaviitta yhdistettynä teeman harmaimpiin ruskeisiin luovat juhlavan väriyhdistelmän esimerkiksi makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen. Suloista harmoniaa saat yhdistämällä vaikkapa Karkkipäivän tai Taikaviitta esimerkiksi Tuulen Henkäykseen, Sooloon tai Sointuun.

Tutustu kaikkiin Unelmien Väreihin