Taivaanrannan maalari

Taivaanrannan maalari

Anna haaveiden johdattaa sinut sinne, minne et tiennyt ylettyväsi. Ota pilven reunasta kiinni ja anna sen kuljettaa sinut paikkaan, jossa kaikki on mahdollista.

Taivaanrannan maalari tarvitsee ajatuksilleen rauhaa

Rauhallisten harmaan sävyjen ystävälle löytyy Taivaanrannan maalari -teemasta monia neutraaleja vaihtoehtoja kodin yleistiloihin. Esimerkiksi olohuoneeseen tai eteiseen soveltuvat hyvin esimerkiksi Kuvajainen ja Retriitti, samoin Hellämieli ja Onnenpotku. Maaliskuun Unelmien Väri, kodikas Hengähdys tuo tilaan valoa ja lämpöä.

Teeman kauniit harmahtavat vihreät kuten Syvämiete ja Toive ovat rauhallisia sävyjä, jotka eivät tee syvyysvaikutelmaa eivätkä näin muuta tilan mittasuhteita. Lattiamateriaalina näiden kanssa toimii parhaiten tammilankku.

Kotimainen tammilankkuparketti, Parla Tammi Chalet Tundra, sopii hyvin Taivaanrannan maalari -teeman sävyihin.

Ihme ja Fantasia ovat puolestaan sävyjä, jotka ihmiset näkevät jännittävästi hyvin eri tavalla. Yhdet sanovat niitä harmaiksi, toiset ruskeiksi, kolmannet joksikin muuksi. Tämän vuoksi ne ovat hyviä tehostevärejä: Ne sointuvat yhteen monenlaisten sävyjen kanssa ja jättävät väljästi tilaa esimerkiksi monen tyyppisten tekstiilien käytölle sisustuksessa. Jos Ihmeelle ja Fantasialle kaipaa tehostevärejä, Kaukokaipuu -teemasta löytyy niille hyviä kavereita, kuten Nouseva aurinko, Basaari tai Pyramidi.

Monikäyttöisenä väritärppinä mainittakoon Pilvilinna. Se on nappivalinta, jos haluaa vaalean sävyä, joka ei kuitenkaan ole valkoinen. Pilvilinna koostuu tasaisesti eri väreistä joten se ei taitu mihinkään vaan pysyy hyvin neutraalina.

Tutustu kaikkiin Unelmien Väreihin