Inspiraatiota töihin ja työtilaan

Inspiraatiota töihin ja työtilaan

Teksti: Minna Jones

Se meni nopeasti – kesä ja loma. Mutta ihanaa oli. Oman lomani vietin saariston rauhassa remontoiden ja rakentaen eli tehden sitä, mistä todella pidän. Nyt on aika laskeutua takaisin toimistoon ”oikeiden töiden” pariin eli ihan luontevaa on miettiä vähän kotitoimiston ja työtilan sisustusta. Moni koululainenkin pakkaa jo penaalinsa ja reppunsa ja suuntaa kohti koulutietä. Meiltäkin löytyy kohta jo kolme koululaista. Onneksi syksy on kaunis, ja nyt kun katson oman toimistoni ikkunasta – vihdoin myös aurinkoinen eli jaksaa taas ahertaa pidempiäkin päiviä.

Tein lähes samalla tapettipohjalla kaksi erilaista sisustusta tai siis fiiliskollaasia, joista toivottavasti löytyy inspiraatiota kotitoimiston tai työtilan kohennukselle. Tapettina on Boråsin Jubileum-sarjan Ingrid.
Tummempi 5477 löytyy tästä linkistä ja vaaleampi 5478 tästä linkistä eli kummatkin Värisilmän valikoimasta.

inspiraatiotatoihin1

Tuotetiedot:
Muoviset Pocket-säilyttimet Finnishdesingshop.fi // Musta haitarivartinen Edgar-valaisin Ellos Home // Valkoinen Bestå Burs-työpöytä, metallinen Sprutt-lipasto ja metalliset Kvissle-lehtitelineet Ikea // Apex-työtuoli ja musta Nyx-lattiavalaisin Habitat // Menun musta Multi Basket-säilytin Stockmann // Puinen kynäteline Viale //

inspiraatiotatoihin2

Tuotetiedot:
Marmorinen purkki pikkusälälle Ellos Home // Nahkaiset Stropp-seinälenkit vaatteille ja tai vaikka kuulokkeille,  Muuton Fiber-sarjan kuppimainen työtuoli ja Grow-kulho puutasolla, Finnishdesignshop.fi // Abbicus-pöytävalaisin ja St. James-työpöytä Habitat // Korkkikantinen muistikirja Room21.fi // Uuteen Sinnerlig-sarjaan kuuluva korkkijakkara Ikea //

Minna Jones
Kirjoittaja

Minna Jones

Sisustusstylisti ja -suunnittelija Minna Jonesin sisustusjutuissa on tuotu esille hänelle mieleisiä materiaaleja ja tuotteita, sekä erilaisia sisustustrendejä. Inspiroivia lukuhetkiä!