Interno 9 -laattamallistossa pääosaan nousee ruostunut teräs

Interno 9 -laattamallistossa pääosaan nousee ruostunut teräs

Malliston jujuna on erikokoisten laattojen laaja valikoima. Niitä yhdistelemällä seinä- tai lattiapintaan voi tuoda lisää yllätyksellisyyttä.

Erikokoisista laatoista voi rakentaa palapelimäisen kokonaisuuden. Korroosion kuluttamat industrial-henkiset, terästä muistuttavat kuosit, luovat näyttävät puitteet minimalistiselle sisustukselle.

Interno 9_9

Värisävyissä on runsaasti luonnollista vaihtelua ja epäsäännöllisyyttä. Katso video!

Rouheaa industrial-henkeä teräskuosilla

Interno 9 -malliston inspiraatioksi on otettu säänkestävä teräs eli corten-teräs. Sen pinnalle muodostuu ulkoilmassa hapen ja kosteuden vaikutuksesta tarkoituksella oksidikerros, joka estää korroosion jatkumisen syvemmälle. Oksidikerros antaa teräkselle ruskeanoranssin ruosteisen värin. Ruostuneen oloinen särmikäs teräskuosi toistuu Interno 9 -malliston monisävyisissä keraamisissa laatoissa. Sävyvaihtoehtoja on kuusi:

  • ruosteen punertava Rust
  • vaaleamman ruskea Mud
  • mustanruskea Dark
  • hopeanharmaa Silver
  • hiekansävyinen Dune
  • helmenhohtoisen vaalea Pearl

Kutakin sävyä on saatavana useassa laattakoossa: 60×120, 30×120, 60×60, 30×60 ja 10×10 senttimetriä.Interno 9_20

Tarjolla on epäsymmetrisen kuusikulmaista Mosaico Losanga -mosaiikkilaattaa, jossa kuusikulmion muotoa on venytetty sivuille päin. Seinä- tai lattiapinnan kokonaisuuden voi myös halutessaan koostaa palapelin tapaan erikokoisista ja -muotoisista laatoista.

Interno 9_6

Saatavana on myös pienistä neliskulmaisista paloista koottua perinteistä Mosaico Quadretti -mosaiikkia. Vastapariksi teräskuosisille laatoille mallistoon on suunniteltu kookas basketweave-punoskuosi, joka on kuin rakennettu erisävyisistä, kehystetyistä puulankuista. Puukuoseista on saatavana lämmin- ja viileäsävyinen versio. Teräskuosisille laatoille tehosteiksi sopivat myös moniväriset, rouhean kuluneen oloiset Fascia Raku -koristelaatat, joissa yhdistyvät eri perussävyisten laattojen värisävyt. Fascia Raku -laatat ovat kooltaan 30×120 senttimetriä, ja värivaihtoehtoja on kaksi: tumma ja vaalea.