Nämä ovat vuoden 2019 suosituimmat tuotteet

Nämä ovat vuoden 2019 suosituimmat tuotteet

Asiakkaat ovat puhuneet. Tutustu vuoden rakastetuimpiin tuotteisiin. Tällaiset tapetit, laatat, lattiat ja maalit ovat päässeet suomalaisten sydämiin ja ilahduttamaan heidän kotiensa arkea.

Jubileum-malliston Flora on hyvän mielen tapetti

Boråstapeterin ihanan Jubileum-retromalliston suloinen Flora on tapetti, josta ei voi olla tykkäämättä. Hyväntuulinen kukkakuosi vetää suun väkisinkin hymyyn, eikö totta!

PURE Click 40 –vinyylilankku: tyyliä ja käyttömukavuutta

Tällaisia me suomalaiset olemme: Arvostamme kauneuden lisäksi myös käytännöllisyyttä. Siksi vinyylilankku! PURE Click -malliston Toulon Oak on helppokäyttöinen, kestävä ja 360° Dreamclick -taittopontin ansiosta sen voi asentaa vaikka kalanruotokuvioon.

Artisan-laattojen värit loimuavat upeasti

Nämä laatat eivät jätä ketään kylmäksi. Rouheankiiltävillä, muhkean värisillä Artisan-laatoilla saa tilaan kuin tilaan tuotua asennetta. Laita laatat pystyyn, vaakaan, tiililadontaan tai kalanruotokuvioksi ja nosta keittiösi tai kylpyhuoneesi uudelle tasolle!

Vintro Supreme -seinä- ja kattomaalilla kotoista tunnelmaa

Ekologisten Vintro-kalkkimaalien himmeä mattapinta on paitsi kaunis myös turvallinen: Vesiohenteiset kalkkimaalit ovat lähes hajuttomia ja niissä on erittäin vähän haihtuvia orgaanisia yhdisteitä.