uutuuslaattakuvasto uutuuslaattakuvasto

Joulun iloa

Joulun iloa

Teksti ja kuvat: Minna Jones

 

Joulukuu on ollut itselläni hyvin kiireinen ja nyt tuntuu hyvältä vähän hellittää, kävellä mökkimetsässä ja poimia katajanoksia kranssiin, koristella lasten kanssa joulukuusi ja paketoida lahjoja. Miettiä ihan muita kun työ- ja remonttiasioita, ainakin hetki.

Oma jouluni rakentuu aika pienellä vaivalla ja melkein vain kukilla ja kauniilla oksilla. Hyasintit istutan aina nipuiksi isoon lasikulhoon, tuoksuvat katajan oksat vaasiin ja isommat oksat taittuvat helposti ovikranssiin.  Pohjaksi voi tehdä vaikka pajunoksista tuollaisen rinkulan, jonka ympärille havun, katajan tai puolukan varvut kieputtaa, lankaa tai ohutta rautalankaa käyttäen. Ja pieni epäsymmetrisyys vain kuuluu asiaan, eli kovin kriittinen ei kannata alkuun olla. Tärkeintä on se itse tekeminen.

Ja koska lahjojen paketointi on jäänyt minulta vähän viime tinkaan,  nappasin maalle mukaan muutamia kuvauksista jääneitä Pigment-sarjan tapettirullia. Sen verran on hienot mattasävyt näissä rullissa ja taittuvat ne kauniisti myös paketointiinkin.  Päälle vielä muutama kaunis oksa ja siinä se on.

Jatkan tammikuussa Värisilmä-blogin parissa ja koitan jo miettiä vähän valmiiksi aiheita tässä loman ohessa. Toki jos teillä on toiveita, laittakaa tuonne kommenttikenttään myös omia toiveita ja vinkkejä.

Ja loppuun ei muuta kun hyvää ja kaunista joulua! Nauttikaa rauhasta ja epätavallisesta ilmiöstä nimeltä aurinko, sillä ainakin tällä saaristossa se näkyy epätavallisen kirkkaana.

jouluniloa1

jouluniloa2

jouluniloa3

jouluniloa4

jouluniloa5

jouluniloa6

Minna Jones
Kirjoittaja

Minna Jones

Sisustusstylisti ja -suunnittelija Minna Jonesin sisustusjutuissa on tuotu esille hänelle mieleisiä materiaaleja ja tuotteita, sekä erilaisia sisustustrendejä. Inspiroivia lukuhetkiä!