Juhlavuosi

Juhlavuosi

Teksti: Minna Jones

Palasin taas tapetteihin, sillä tänä vuonna ruotsalainen BoråsTapeter täyttää 110 vuotta ja sen kunniaksi on lanseerattu 15 tapetin juhlamallisto, joka koostuu vuosien varrelta poimituista klassikoista. Vuonna 1905 Waldemar Andrén kääri hihat ja pisti pystyyn tapettipajan Boråsissa. Nykyään sama yritys myy tapettejaan ympäri maailman, meille Värisilmän kautta. Otin nyt ”käsittelyyni” kolme erityylistä kuosia tuosta mallistosta ja tein tapettien inspiroimat sisustuskollaasit, jotka toivottavasti antavat vähän sisustusvinkkejä myös teillekin.

Ei muuta kun kesää kohti!

juhlavuosi_jordgubben

Iloisten kukkien olohuoneessa eletään ”moderni mummola” hengessä ja Jordgubben tapetin katveessa Möckelpy klaffipöytä ja mintunvihreä korituoli, Ikea. Korallinpunainen Gräshoppa-valaisin, Finnish Design Shop. Kustaa Saksen suunnittelema tyyny, Marimekko. Amppeli Granit ja ruukku H&M Home.

juhlavuosi_retro

Tyylipuhtaasti 50-60 -lukujen malliin, Retro-tapetin graafisissa sävyissä. Lovbacken-pöytä ja Ekenaset-nojatuoli Ikea. Menun kattolamppu, AJ-lattiavalaisin ja Klaus Haapaniemen suunnittelema tyyny, Finnish Design Shop. Peili H&M Home.

juhlavuosi_flora

Raikkaasti kukkaniityn keskellä, Flora-tapetin väreissä. Liukuovilipasto, marmorijalkainen pöytälaisin ja samettityyny Ellos. Moderni työkalupakki kotitoimistoon tai vaikka keittiöön Verso Design. Klassista kattoon eli Artekin Golden Bell-valaisin valkoisena. Menun ritilätuoli Finnish Design Shop.

Minna Jones
Kirjoittaja

Minna Jones

Sisustusstylisti ja -suunnittelija Minna Jonesin sisustusjutuissa on tuotu esille hänelle mieleisiä materiaaleja ja tuotteita, sekä erilaisia sisustustrendejä. Inspiroivia lukuhetkiä!