Kaisla Kaluste- ja terassiöljy uudelle ja aikaisemmin öljytylle puulle

Kaisla Kaluste- ja terassiöljy uudelle ja aikaisemmin öljytylle puulle

Terassien, laitureiden ja pihakalusteiden huolto on hyvä tehdä ainakin kerran vuodessa, esimerkiksi Kaislalla.

Kaisla Kaluste- ja terassiöljy ulkokäyttöön

Kaisla on silikonialkydipohjainen, liuotinohenteinen kaluste- ja terassiöljy ulkokäyttöön. Sen teho perustuu uusimpaan teknologiaan, silikonialkydi antaa erinomaisen UV-suojan ja kiinanpuuöljy varmistaa tunkeutumisen puuhun ja antaa tehokkaan suojan. Terassit, puiset pihakalusteet ja laiturit säilyvät kauniina ja kunnossa kauan, kun käsittelet ne uusina, peset ja huollat niitä säännöllisesti oikeilla aineilla.

Kaisla sopii uudelle ja aikaisemmin öljytylle puulle, soveltuu myös kovapuulle sekä hirsipinnoille. Käsittele ympäri vuoden ulkona olevat kalusteet, terassit ja laiturit puuöljyillä tai kuultavilla puunsuojilla.

Sävytetty tuote suojaa väritöntä paremmin myös UV-säteiltä. Kaislasta on valmissävyt ruskea ja harmaa kolmessa ero astiakoossa, 0.9 l, 2,7 l ja 9 l, nämä tuotteet voit tilata myös verkkokaupasta. Kirkas Kaisla voidaan sävyttää useimpien värikarttojen kuultaviin sävyinen, sävytettävät maalit saatavilla Värisilmä-liikkeistä.

Öljykäsittely syventää puun omaa väriä. Öljyä koko vuoden ulkona olevat kalusteet, terassit ja laiturit 1–2 kertaa vuodessa. Jalo- ja kovapuiset sekä lämpökäsitellyt pihakalusteet voit öljytä, käsitellä kuultavalla puunsuojalla, lakata tai maalata. Käytä aiemmin öljytylle pinnalle aina öljyä.

Hyvät neuvot oikeista työtavoista ja tuotteista saat Värisilmästä, avuksesi myös asiantuntevat palvelumme!