Katso vinkit! Näin Unelmien värit sointuvat uutuustapettien kanssa

Katso vinkit! Näin Unelmien värit sointuvat uutuustapettien kanssa

Poikkeuksellisella koronakeväällä on jotain positiivisiakin vaikutuksia: Runsas kotoilu on innostanut monia laittamaan kotia uuteen uskoon esimerkiksi seinäpintojen uusimisen muodossa.

Värisilmä Showroom Suomenojan sisustussuunnittelija Krista Saurio inspiroitui yhdistelemään Unelmien värejä uusimpien tapettimallistojen kuoseihin.

”Kevään Unelmien värejä on todella helppo yhdistellä erilaisiin tapetteihin. Kukkakuosit ja muut luonnonaiheet toki korostuvat tarjonnassa näin keväisin ja tällaiset neutraalit sävyt sopivat niidenkin seuraksi todella hyvin”, Krista sanoo.

Ihanat kevään Unelmien värit. Tutustu tästä!

Krista korostaa, että kukin kodin tiloista tulisi toteuttaa yhtenäisellä tavalla eli jos tapetoidaan, tapetoidaan koko huone ja jos maalataan, maalataan koko huone. Kun eri tilojen sävyt sointuvat keskenään yhteen, kokonaisuudesta tulee kaunis ja linjakas. ”Aika on ajanut tehosteseinäajattelun ohi” Krista sanoo. ”Nyt yksisävyiset ja -kuosiset tilat ovat arvossaan.” Tässä Kristan vinkit kevään Unelmien värien ja tapettien käyttöön ja yhdistelyyn.

Kristan vinkit

Ajatuksen verran persikkainen Ilmava on pehmeä yleissävy, joka tuo valoisuutta tilaan. Se keventää ja pehmentää tummasti sävytettyjä tapetteja kuten The Apartment -malliston Memphis. Yhdistettynä vaaleisiin kuoseihin kuten Falsterbo III:n Dahlia lopputulos on helppo ja rauhallinen.

Vanhan roosan sävyinen Aavikkotuuli on hempeä mutta ei imelä vaaleanpunainen, joka on helppo yhdistellä moniin väreihin. Harmaisiin yhdistettynä se tuo tervetullutta lämpöä. Sävy toimii myös tummempien punaisten kanssa kuten Seville-malliston Flamenco Fan -tapetissa tai vihreiden ystävänä kuten saman malliston Angels Trumpet -kuosissa.

Hengähdys on supertrendikäs ruskean ja harmaan välimaastoon sijoittuva greige, joka on hyvä valinta, kun kotiin toivotaan vaaleaa mutta ei aivan valkoista yleissävyä. Näyttävään graafiseen The Apartment -malliston Veniceen yhdistettynä se jatkaa onnistuneesti kuosin pehmeää linjaa. Ihana lastenuoneisiin tarkoitetun Newbie Wallpaper -malliston pupuaiheinen Magic Forest on sympaattinen kuosi, joka nousee oikeuksiinsa eleettömän Hengähdyksen kanssa.

Unelmien värien vihreä hittisävy on murrettu ja trendikäs Liaani. Se tuo kotiin lämpöä ja käy lähes minkä tahansa sävyn kanssa. Kodin sisustuskokonaisuudesta tulee harmoninen jos esimerkiksi olohuoneeseen valitsee suurikuvioisen tapetin, kuten The Pearwood Collectionin Floral Kingdom ja makuuhuoneet maalaa Liaanin lisäksi vaikka Aavikkotuulella. TÄRPPI: Liaani sopii hyvin monokromaattiseen eli yksiväriseen tyyliin, jossa kaikki seinät ja lisäksi esimerkiksi huonekalut on maalattu samalla sävyllä.

Energisoivana ja luovuutta ruokkivana sävynä Vaahtokylpy toimii hyvin esimerkiksi työhuoneessa. Sävy raikastaa myös pienet ikkunattomat tilat, kuten WC:t tai kylpyhuoneet. Tämä höyhenenkevyt sininen kannattaa yhdistää ennakkoluulottomasti esimerkiksi The Pearwood Collectionin Woodvale Orchad -tapetin kanssa kanssa. Vaahtokylpy saa rohkeutta räväkästä tapetista, joka puolestaan pääsee täyteen kukoistukseensa eleettömän kumppanin rinnalla.

Pellavan sävyinen Kehtolaulu on kiva yhdistellä sisustuksessa. Jos sisustuksen yleisväri on puhtaan valkoinen, Kehtolaulu raikastaa kokonaisuuden ja tuo siihen lämpöä. Luonnonsävyt, erityisesti vihreät ja -materiaalit kuten rottinki sopivat loistavasti Kehtolaulun kanssa. Tapeteista siihen sointuvat kauniisti esimerkiksi Graceful Stories -malliston rauhallinen Nocturne.

Mallipalat kotiin ilman toimituskuluja

Mallipaloja voi tilata kerralla jopa 25 kappaletta. Unelmien värien maalilastut ovat ilmaisia, muut näytepalat maksavat 1,50-1,90 €/kpl.

Kun tarvitset sisustusapua, palvelemme myös etänä

Ota avuksi sisustus-, väri- ja maaliasiantuntijapalvelumme ammattilaiset. Sähköisten kanavien kautta suunnittelu ja neuvonta onnistuu ilman lähikontaktia. Tutustu palveluihimme ja varaa aika haluamallesi asiantuntijalle oheisesta linkistä!

Varaa maksuton aika