Maalaa paikat kesäkuntoon

Maalaa paikat kesäkuntoon

Ja kun työhön tarttuu, niin kohta hohtaa entistä ehompana sekä talo, aita, terassi että itse maalari. Kohota siis kuntoasi remonttihommissa.

Hanki laatumaalit Värisilmästä!

Saat Värisilmästä Panu+:n sekä monta muuta huippuluokan talomaalia, puunsuojaa ja kuullotetta sekä työvälineet jokaiseen maalausprojektiin.

Kesän suosituimmat maalit

 • Panu+ 9 l on Suomen tunnetuin talomaali, vesiohenteinen akrylaattiulkomaali puupinnoille.
 • Vinha 11,7 l on puolihimmeä maali, jokaf jättää puunsyyt kauniisti näkyviin pintaan ja säilyttää samalla puun luonnollisen ulkonäön niin lauta- kuin hirsipinnallakin. Pinta joustaa ja elää alustan ja vuodenaikojen mukaan.
 • Nordica Eko 9 l on vesiohenteinen, kiiltävä talomaali puupinnoille ulkona, sen kova pinta hylkii likaa ja säilyttää ulkonäkönsä, värinsä ja kiiltonsa erittäin pitkään.
 • Ultra Classic 11,7 l suojaa puuta vesirasitukselta, mutta läpäisee vesihöyryä. Kuin vastamaalattu kovissakin olosuhteissa.
 • Virtasen 4-Öljyn laatumaali 9 l soveltuu puupinnoille ulkona sekä vanhan maalin päälle että uudelle puulle. Voit maalata esim. ulkoseinät, ikkunanpuitteet, aidat, pieli- ja räystäs laudat. Ei sovellu mekaaniselle kulutukselle alttiina oleville pinnoille, kuten lattiat.
 • Valtti Color Kuullote 9 l on perinteinen, liuoteohenteinen hirsipintojen sävytettävä kuullote, joka imeytyy puuhun eikä muodosta ensikäsittelyn jälkeen yhtenäistä kalvoa.

Laatuvalikoima aina edullisia Värisilmä-maaleja

 • Värisilmä Peltikattomaali Akva 10 l on vesiohenteinen peltikattomaali uusien maalaamattomien galvanoitujen peltipintojen maalaukseen ja vanhojen maalattujen tai tehdaspinnoitettujen peltikattojen huoltomaalaukseen.
 • Värisilmä Pouta 9 l on öljypitoinen, vesiohenteinen ulkomaali. Pouta sopii erityisesti uusille ja aikaisemmin maalatuille puuseinille ja puuaidoille. Pouta jättää kauniin ja puolihimmeän pinnan puuhun.
 • Värisilmä Pohjuste 10 l on käyttövalmis vesiohenteinen pohjustepuunsuoja puupintojen pohjustukseen ennen pintakäsittelyä.
 • Ideo Pro 20 Remonttimaali 9 l on puolihimmeä, vesiohenteinen dispersiomaali sisäkäyttöön. Uusille pohjamaalatuille ja aiemmin maalatuille betoni-, tasoite- ja rakennuslevypinnoille: seinät ja katot kuivissa sisätiloissa.
 • Värisilmä Pilke 9 l Ulkokäyttöön tarkoitettu helpposivelteinen kuullote, joka imeytyy hyvin puupintaan ja suojaa puuta lialta, kosteudelta sekä halkeilulta hidastaen auringonvalon vaikutuksia.

Tutustu koko maalivalikoimaan verkkokaupassa ja tule Värisilmään maaliasiantuntijan luokse tekemään kunnon kaupat. Värisilmässä on maaliasiantuntija aina paikalla. Hän auttaa sinua valitsemaan oikeat tuotteet ja antaa vinkit, joilla onnistut. Maaliasiantuntija etsii kesäprojektillesi halutessasi myös tekijät.

Voita 200 € Stadium-lahjakortti

Samalla kun mietit, mikä tuote sopii juuri sinun tarpeisiisi, osallistu arvontaan ja voita 200 € Stadium-lahjakortti. Hanki lahjakortilla uudet urheiluvaatteet tai -välineet, jotka inspiroivat liikkumaan ja auttavat pysymään kesäkunnossa myös maalauskausien välillä. Kerro meille, miksi juuri sinun pitäisi voittaa kesäkuntoa kohentava Stadium-lahjakortti. Lahjakortti on 200 € arvoinen, toimii sekä myymälässä että verkkokaupassa ja arvotaan kaikkien vastanneiden kesken. Kisa-aika 1.6.-31.7.2018.

Kilpailu on päättynyt, lahjakortin voitti Aleksandra Kokkola Joensuusta. Onnea!