Kuukauden kootut: Borosan paperitapetti ja Vintro Supreme -kalkkimaali

Kuukauden kootut: Borosan paperitapetti ja Vintro Supreme -kalkkimaali

Kesällä voi ja kannattaa sisustaa myös sisällä! Maalaa ja tapetoi Vintro Supreme -seinämaalilla (kalkkimaali) ja Borosan paperitapeteilla seinille uusi raikas ilme, nyt tarjoushintaan.

Tarjoukset voimassa 13.7.2017 asti.

Ekologisilla Vintro-kalkkimaaleilla liitumaista mattapintaa

Monikäyttöinen Vintro Supreme -kalkkimaali on erityisesti seinille ja katoille tarkoitettu mattapintainen sisustusmaali. Vintro Supreme -kalkkimaali ei kaipaa pintakäsittelyä.

Vintro-sarjan kalkkimaalit:

  • Ekologisia ja vaarattomia.
  • Lähes hajuttomia.
  • Erittäin vähän haihtuvia orgaanisia yhdisteitä.
  • Nopeasti kuivuvia.
  • Vesiohenteisia.

Valmiita sävyjä on 45, joista voi sekoittaa keskenään uusia, omia värisävyjä. Valmisväreistä löytyy vaaleita neutraaleja, hentoja pastelleja sekä kirkkaan värikkäitä ja syvän tummia sävyjä.

Nyt Vintro Supreme -seinämaalit 59,90 €/astia 2,5 l (norm. 68,50). 

Borosan 14 -paperitapettimallisto sopii monenlaiseen sisustustyyliin

On ihana astua persoonalliseen kotiin. Mitä helpompi huoneista on havaita, kuka siellä asuu, sitä kodikkaammaksi huone koetaan. Ja tapeteillahan kodikkuuden luominen tapahtuu kuin itsestään. Huoneisiin tulee välittömästi luonnetta, joka henkii laadukkuutta ja kosketeltavaa persoonallisuutta. Paperitapetti on hengittävä ja miellyttävän tuntuinen materiaali. Se on myös edullinen ja luonnollinen valinta.

Paperitapetti kestää erittäin hyvin puhdistusta sekä auringonvaloa ja se soveltuu käytettäväksi kaikissa sisätiloissa paitsi kylpyhuoneissa tai muissa kosteissa tiloissa.

Nyt Borosan 14 paperitapetit 11,90 €/rll (norm. 19,50).
Tarjous koskee verkkokaupan varastomalleja, myymälöissä valikoima on vaihteleva.