Klassisen moderneja koteja Värisilmän seinänpäällysteillä

Klassisen moderneja koteja Värisilmän seinänpäällysteillä

Istahda mukavasti alas, sulje silmäsi ja tee mielikuvien nojatuolimatka valmiiseen kotiisi. Miltä haluaisit sen näyttävän?

Tapetti viimeistelee seinäpinnat. Tapetilla luot voimakkaita tai herkkiä tunnelmia. Värisilmän mallistoista löydät tapetit erilaisiin tunnelmiin ja tyyleihin. Ajassamme arvostettua juuri nyt on aitous: pyrimme luonnolliseen kauneuteen sekä haluamme saada panostuksiemme vastineeksi laadukkaan kaunista arkea kotona. Nämä arvot ja tavoitteet näkyvät myös Värisilmän eri tapettimallistoissa.

Bladranker_nostokuva

Tapettien sävymaailmassa näkyy vahvasti tämä pyrkimys laadukkaaseen, kauniiseen kotiin. Rauhalliset vaaleat sävyt ovat suosikkeja, jotka juuri nyt ovat myös erittäin trendikkäitä. Valkoista tehostavat hennot pastellisävyt sekä erilaiset pinnan struktuurit. Tehosteiden käyttäminen vaaleiden sävyjen rinnalla on hyvin vahvasti esillä suomalaisessa tavassa tapetoida. Siksi löydät mallistoistamme myös tähän sisustamisen tyyliin sopivia mallistoja.

Vanhan remontoijille tai muuten vain nostalgiaa kaipaaville suosittelemme lautalattioiden seuraksi romanttisia kukka- ja kuviotapetteja hienoissa pastellin sävyissä, mausteena esimerkiksi ripaus kultaa tai hopeaa.

6601_bt_gracefulliving_livingroom_a

Moderniin kotiin divaanisohvan kaveriksi valitaan voimakkaita graafisia kuvioita tai ornamentteja – vaikka vain tehosteeksi.

Leikkisää sisustustyyliä, nuorekkuutta tai rohkeita valintoja arvostavalle tarjoamme myös vaihtoehtoja. Värikkään kodin voi tapetoida esimerkiksi sävyllisesti toisiaan lähellä olevilla yksivärisillä tapeteilla.

deeprose_bt_pigment_cover_bedroomblack

Kun tarvitset remontissa sisustusapua

Ota yhteyttä Värisilmän Tunnetila-sisustuspalveluun ja saat avuksesi henkilökohtaisen sisustusneuvojan. Hän auttaa sinua löytämään mieleisesi tapetit ja sävyt  sekä kaikki pintamateriaalit. Palvelu on maksuton. Tehdään haaveistasi totta!

Tutustu Tunnetila-sisustuspalveluun