Kerrostaloasunnon remontti

Kerrostaloasunnon remontti

Toni Koskela remontoi kerrostaloasuntonsa lattiasta kattoon. – Mielestäni Tonin keittiö kaipasi vahvaa ilmettä ja kontrastia. Keittiön seinä ja välitila maalattiin samalla maalilla, joten seinän värityksestä tuli hyvin yhtenäinen. Välitilaan ei tarvittu laattaa, lasi- tai laminaattilevyä, kun maaliksi valittiin Tikkurilan Luja, joka kestää niin kosteutta, kovaa mekaanista rasitusta kuin pesuakin.

Keittiön seinä ja välitila: Maali: Tikkurila Luja 7. Sävy TVT N429 Denim

Viisikymmentäluvun tunnelma harmaanvalkeine laattoineen sai tehdä tilaa denimin siniselle, joka luo vaikuttavan yhdistelmän valkoisen kaapiston kanssa. Iso koko seinän väripinta tuo kodikkuutta ja lempeyttä moderniin keittiöön ja nostaa samalla näyttävästi esiin sen eleettömän linjakkaan tunnelman. Valkoisella seinällä moderni kaapisto olisi hukannut merkittävän osan eleganssistaan.

– Olen iloinen, että kahden välillä painiskellut Toni päätyi valitsemaan sävyltään vaalean parketin. Ikkunoista tulviva luonnonvalo saa huoneiston hehkumaan upeasti. Samalla tilasta tulee avaran tuntuinen. Puulattia on materiaalina luonnollinen ja tuo eläväistä pehmeyttä kaupunkikodin tunnelmaan.

Lattia: Parketti: Parla Saarni Soprano 1-s

– Makuuhuoneen päätyseinälle harkitsimme Tonin kanssa hetken myös tapettia, mutta päädyimme lopulta maaliin. Osin sen vuoksi, että seinä ”katkeaa” osittain keskeltä vaakasuunnassa. Makuuhuoneen sininen on samassa tunnelmasävyssä Tonin vuoteen ja vuodevaatteiden kanssa sekä muodostaa harmonisen kokonaisuuden keittiön sinisen seinän kera.

Makuuhuoneen seinä: Maali: Värisilmä Sointu. Sävy TVT S429

Tästä kaikki alkoi

Oululainen Toni Koskela remontoi itselleen 50-luvun kerrostaloasunnosta omaan elämäntyyliinsä ja makuunsa sopivan.

Tervetuloa juttelemaan kanssani, autan sinua valitsemaan sopivat materiaalit, olipa kohteesi pieni tai suuri. Varaa aika netistä tai poikkea Värisilmä Ouluun.

Tutustu suunnittelijaan

Muut suunnittelijan työnäytteet

Kylpyhuone