Koti on meille nyt entistä tärkeämpi.

Koti on meille nyt entistä tärkeämpi.

Kun samoja seiniä katselee pitkään, tunteen ja tilan yhteys konkretisoituu ihan uudella tavalla. Myös muutosideat aktivoituvat. Kuinka tehdä kodista entistäkin viihtyisämpi? Usein pienikin muutos ratkaisee: uusi tapetti tai vaikka makuuhuoneen seinän sävyn päivitys.

Suosittelemme käyttämään nyt etäsuunnittelupalveluitamme!

Ota avuksi sisustus-, väri- ja maaliasiantuntijapalvelumme ammattilaiset. Sähköisten kanavien kautta suunnittelu ja neuvonta onnistuu ilman lähikontaktia. Tutustu palveluihimme ja varaa aika haluamallesi asiantuntijalle oheisesta linkistä!

Varaa aika Tunnetila-sisustuspalvelu  Maaliasiantuntija-palvelu

Soita tai laita sähköpostia myymälään

Voit soittaa aina lähimpään myymälään, kun mielessäsi on kysymyksiä tuotteista, materiaaleista tai vaikka tarjouksista. Meihin voit olla yhteydessä myös sivun lopussa olevan lomakkeen kautta. Asiakaspalvelumme aukioloaikoina voit kirjoittaa meille myös chatissä.

Asiakastapaamiset myymälöissä

Noudatamme asiakastapaamisissa viranomaisten ohjeita. Asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuuden vuoksi, kiinnitämme erityistä huolellisuutta pintojen puhtauteen ja käsihygieniaan.

Tilaa mallipalat kotiin ilman toimitusmaksua

Aloita remontin suunnittelu kotona. Näytepalvelustamme voit tilata mallipaloja maalisävyistä, tapeteista, laatoista ja lattioista kotiin ja vertailla niitä oikeassa ympäristössä ennen valintaa. Nyt poikkeustilanteen aikana kotiintoimitus on maksuton.

Näytepalvelu

Kokeile maksuttomia online-suunnittelutyökaluja

Sivuiltamme löydät Blueprint -suunnitteluohjelman, jolla voit kokeilla uutta ilmettä kotiisi vaikka keittiöpöydän ääressä.

Tutustu suunnittelutyökaluihin

Ota myymälään yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Sisustamisen ja remontoinnin ammattilaisiltamme saat tietoa tuotteistamme, neuvoja ja suunnitteluapua.