Kotimaiset upeat Timberwisen parketit

Kotimaiset upeat Timberwisen parketit

Timberwise-parketit ovat yhdistelmä maailman parhaita raaka-aineita, suomalaista puunsepäntaitoa sekä pitkälle automatisoituja valmistusmenetelmiä. Timberwisellä on tavoitteena tulla tunnetuksi maailman parhaista lankkuparketeista.


Timberwisen parketit on tarkoitettu Sinulle, joka arvostat luonnollisuutta, turvallisuutta sekä korkeatasoista suomalaista laatutyötä.

Timberwisen parkettien valmistuksessa käytetään parhaita mahdollisia puuraaka-aineita eettisesti: Timberwise ei käytä eksoottisia tai uhanalaisia puulajeja, vaan PEFC-sertifioitua eurooppalaista puuta.

Timberwisen parketit ovat myynnissä täyden palvelun Värisilmä-myymälöissä. Timberwise on yksi Värisilmän suosittelema valinta lattiamateriaaliksi, kun haluat tehdä remonttisi ympäristöystävällisemmin. Lue lisää:

 

Puhdas ja turvallinen huoneilma

Timberwise on ensimmäinen parkettivalmistaja maailmassa, jonka koko tuotevalikoima valmistetaan käyttämällä formaldehydivapaita liimoja. Timberwisen tuotetestaus perustuu maailman tiukimpiin japanilaisiin JAS-standardeihin. Timberwisen lattiat ovat ensimmäiset ja ainoat, joille on myönnetty Suomen Allergia- ja Astmaliiton Allergiatunnus. Tuotteilla on myös vähäpäästöisyydestä kertova M1-luokitus.

Silmiä hiveleviä pintoja, tammia ja saarnia

Leveä, lankkumainen ulkonäkö, kevyet viisteet kaikilla sivuilla sekä monipuoliset väri- ja pintakäsittelyvaihtoehdot erottavat Timberwisen muista parketeista.

Värisilmän verkkokaupasta löydät valikoiman Timberwisen erilaisia tammi- ja saarniparketteja. Tammea saa sekä hiotulla että harjatulla pinnalla, ja sen värivalikoima on Timberwisen laajin. Tammi voidaan käsitellä mattaöljyvahalla tai mattalakalla. Vivahteikasta saarniparkettia saa sekä hiotulla että harjatulla pinnalla, lakattuna tai öljyvahattuna. Kysy Värisilmä-myymälästäsi myös muita vaihtoehtoja!

Molemmat vaihtoehdot saa tarvittaessa myös ns. puuvalmiina, jolloin asiakas voi itse paikan päällä tehdä lattiaan haluamansa käsittelyn.

Valitsetko rouhean oksaisen vai tyynen tasaisen?

Classic-lajitelman parketeissa näkyy selvästi puun luonnollinen syykuvio ja värivaihtelu. Puun luonnollinen oksaisuus ja myös pienet oksaryhmät eli ns. kissantassut tuovat eloa lattiapintaan. Select-lajitelma puolestaan on valikoitu, se on yleissävyltään tasavärinen sekä lähes oksaton, siinä voi olla myös syykuvion tuomaa luonnollista värivaihtelua. Vanhan ja autenttisen näköisen Vintage-lajitelman parketteihin luonnetta tuo  esimerkiksi voimakkaat värivaihtelut, halkeamat ja kitatut isot oksat.

Tervetuloa Värisilmään, jossa Tunnetila-suunnittelija auttaa sinua löytämään sisustustyyliisi ja käyttötarkoituksiisi sopivan parketin sekä muut pintamateriaalit. Timberwisen parketit ovat myynnissä täyden palvelun Värisilmä-myymälöissä, ja verkkokaupassamme voit tutustua tarkemmin tuotetietoihin.

Timbwerwise verkkokaupassa