Kotoisan 6. jakso
Tila vaikuttavasti haltuun laatoilla

Kotoisan 6. jakso
Tila vaikuttavasti haltuun laatoilla

Nelihenkisen perheen kylppäri, sauna ja kodinhoitohuone kokivat Seijan ja Villen käsittelyssä näyttävän muodonmuutoksen, kun tyylikkäät Interno 9-laatat valtasivat tilan.

Värisilmä on sarjassa yhteistyökumppanina. Kotoisan uusin jakso aina torstaisin. Seuraa meitä myös Facebookissa. Nyt verkkokaupassa Interno 9 -laatat –20 % su 8.4. saakka!

Interno 9 -laatat Kotoisan 6. jaksossa

Seija on innoissaan Internon ”rauhallisen muhkeasta” laatasta ja Villekin on tyytyväinen, kun isolla laatalla saa nopeasti valmista pintaa aikaan. Erityisen mieluisa on kylpyhuoneeseen tehty, laatoitettu upotushylly pesuaineille.

Mutta millaisia nämä Seijan kerrassaan upeiksi kehumat laatat oikeasti ovat? Ensinnäkin valikoimassa on runsaasti erikokoisia ja sävyisiä laattoja, mikä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden jokaisen sisustajan oman maun mukaiseen yhdistelyyn. Ulkonäön lisäksi ratkaisuun vaikuttaa tietenkin myös käytännöllisyys. Pinnan puhdistettavuudella on luonnollisesti suuri merkitys siellä, missä laatta pääsee likaantumaan.

Laatan valinta on suunnitteluvaiheessa palapeliä, jonka kokoamiseen kannattaa käyttää aikaa. Oikean laattavalinnan avulla luot kotiisi juuri sellaisen tunnelman kuin haluat – kauniin, pitkäikäisen ja kestävän.

Ota Tunnetila-suunnittelija avuksi

Jokainen sisustaja tietää, että laattojen valinta on iso päätös. Lopputuloksen pitäisi mielellään kestää pitkään sekä kulutusta että katsetta. Usein ongelma ratkeaa, kun ottaa avuksi ulkopuoliset silmät. Värisilmän Tunnetila-sisustuspalvelun suunnittelija on ammattilainen, joka auttaa löytämään juuri sinun kotiisi sopivat vaihtoehdot.

Laattojen muodoilla on merkitystä. Pieni laatta, iso laatta, entä minkä mallinen?
Miksi joskus kannattaa käyttää pitkää laattaa pystysuunnassa tai minkä takia tietyn tilan seinä suorastaan vaatii pinnalleen vaakasuuntaista laattaa.

Värisilmän Tunnetila-suunnittelijalta saat vinkkejä siitä, millaisia vaikutelmia laatan koolla ja muodolla saadaan aikaan. Väri ja pinta ovat oma juttunsa. Haetko trendikästä vai klassista? Suosiotaan ovat nostamassa mm. särmikkäät industrial-henkiset laatat. Taitavat sisustusneuvojamme suunnittelevat toimivan ratkaisun ja ammattitaitoiset asentajamme voivat toteuttaa sen puolestasi. Uutuutena tarjoamme myös Värisilmä-rahoituksen. Tervetuloa Värisilmään!